Новини фільмів про (2017 – 2019)

18 червня 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Три подруги відправляються до Мексики, щоб видалити один горезвісний емейл, в трейлері комедійного фільму «Відчайдушна», який через два тижні вийде на стримінговій платформі Netflix.

Читати далі...
12 червня 2020,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому ТБ-ролику комедійного бойовика «Мій шпигун» актора Дейва Батісту, він же Дракс з «Вартових Галактики», шантажує 9-річна дівчинка, яка теж хоче стати крутим суперагентом, як він.

Читати далі...
10 червня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройських фільмів «Вартові Галактики» Дейв Батіста влаштовує вибух і стає нянькою в ТБ-ролику комедійного екшену (чи екшен-комедії) «Мій шпигун», де його напарником буде Хлоя Коулмен.

Читати далі...
22 квітня 2020,  17:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фан-арт супергеройського екшену «Бетмен» показує, як зірка фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» Зої Кравіц може виглядати в образі знаменитої героїні коміксів DC Жінки-кішки.

Читати далі...
5 березня 2020,  22:10 | Новини фільмів

У мережі з'явився ексклюзивний фрагмент екшен-комедії «Мій шпигун», головну роль в якій виконує зірка фільмів «Вартові Галактики» і «Той, хто біжить по лезу 2049» Дейв Батіста. І тут вам знову не захочеться з ним жартувати.

У фільмі Пітера Сігала Батіста втілює брутального і накачаного агента ЦРУ Джей Джея, який повинен довести, що чогось вартий, щоб залишитися на роботі. Його конспірацію розкриває 9-річна Софі (Хлоя Коулмен з серіалу «Велика маленька брехня»), і тепер він повинен навчити її як бути шпигуном, щоб вона зберегла його особистість в таємниці.

В даному фрагменті компанію Батісті складає Крістен Шаал, чия героїня теж дуже хоче, щоб Джей Джей навчив її різним шпигунським штучкам, але він не любить, коли хтось чіпає його ящик з амуніцією та зброєю.

Українська прем'єра екшену «Мій шпигун» переїхала з 12 березня на 2 квітня.

26 серпня 2019,  19:35 | Новини фільмів

Минулого тижня студія Lionsgate поділилася інтригуючим тизер-трейлером біографічної драми «Бомба», який представляє трьох провідних голлівудських актрис Марго Роббі, Шарліз Терон і Ніколь Кідман у їх не зовсім впізнаваних образах.

Читати далі...
13 серпня 2019,  23:49 | Новини фільмів

Презентуємо офіційний український трейлер очікуваної драми Грети Гервіг «Маленькі жінки», в якій зіграли Сірша Ронан, Емма Вотсон, Тімоті Шаламе, Флоренс П'ю, Елайза Сканлен, Лора Дерн і сама Меріл Стріп.

Читати далі...
13 травня 2019,  21:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому», фільмів жахів «Воно 2» і «Хижаки», бойовика «Джон Уік 3», а також дубльовані трейлери комедійної драми «Річард говорить „Прощавай“» та біографічної мелодрами «Віта і Вірджинія».

Читати далі...
14 березня 2019,  13:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шарліз Терон і Сет Роген веселяться й закохуються в новому трейлері романтичної комедії «Малоймовірна пара», яку зняв режисер фільму «Життя прекрасне» Джонатан Левін.

Картина «Малоймовірна пара», також відома як «Фларскі», є божевільною історією кохання Шарлотти Філд (Терон) та Фреда Фларскі (Роген). Шарлотта обіймає посаду сенатора США і планує висуватися на пост президента, а Фред — звичайний хлопець, який давно з нею знайомий і завжди був у неї закоханий. Шарлотта наймає Фреда, щоб він писав її промови, і між героями спалахує справжня пристрасть, але цей службовий роман може зашкодити кар'єрі Шарлотти.

В трейлері також з'являється зірка серіалу «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард. Він втілює посла Швеції, який невдало підкочує до героїні Терон.

Українська прем'єра комедії «Малоймовірна пара» очікується влітку, 13 червня.

10 квітня 2018,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO опублікував перший тизер драми з елементами детективу та трилера «Розповідь» із зіркою серіалу «Велика маленька брехня» Лорою Дерн, на чиєму рахунку є 4 премії «Золотий глобус».

«Розповідь» повідає про особисте розслідування жінки Дженніфер (Дерн), яка знаходить коротке оповідання, написане нею у часи середньої школи, що змушує героїню переглянути свої перші сексуальні відносини й історії, які ми розповідаємо собі, щоб вижити.

Також у фільмі з'являться Елізабет Дебікі, Джейсон РіттерЛаура АлленДжон Херд, Еллен Берстін та Коммон.

Прем'єра нової кінокартини режисера Дженніфер Фокс, яка отримала 100% позитивних рецензій від критиків на сайті Rotten Tomatoes, на каналі HBO відбудеться 26 травня.