Дейв БатістаDave Bautista

Дейв Батіста / Dave Bautista
Народився 18 січня 1966; Вашингтон, округ Колумбія, США
100%
3
0%
0

Фільмографія Дейва Батісти

Дюна 2 (2023) ... Glossu Rabban Harkonnen
Вартові Галактики 3 (2023) ... Drax
Стукіт у двері (2023) ... Leonard
Вартові Галактики: Святковий спецвипуск (2022) ... Drax
Ножі наголо: Скляна цибуля (2022) ... Duke Cody
Тор: Любов і грім (2022) ... Drax
Дюна (2021) ... Glossu «Beast» Rabban
WWE WrestleMania Backlash (2021) ... Batista
Армія мерців (2021) ... Scott Ward
WWE Серії на виживання (2020) ... Batista

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дейва Батісти. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дейва Батісти

Написати коментар...
Написати коментар...