Оновлення, в яких згадується Дейв Батіста

25 квітня 2019,  02:32 | Оновлення

У мережі з'явився український трейлер комедійного бойовика «Водій для копа» з Дейвом Батістою та Кумейлом Нанджіані у головних ролях.

За сюжетом фільму поліцейський змушений замовити таксі за допомогою Uber, щоб наздогнати жорстокого вбивцю. Водій машини — простий хлопець, який більше турбується про свій рейтинг в додатку, проте в підсумку опиняється уплутаний в серйозне розслідування.

Фільм «Водій для копа» вийде в прокат 11 липня.

24 квітня 2019,  12:03 | Оновлення

Голлівудський актор, зірка «Вартових галактики» Дейв Батіста знявся у новому комедійному блокбастері режисера Пітера Сігала «Мій шпигун».

Сюжет кінострічки розповість про брутального агента ЦРУ Джей Джея (Дейв Батіста), який успішно справляється зі своїми ворогами. Але випадково доля його кар’єри опиняється в руках 9-річної Софі (Хлоя Коулмен). Вони укладають угоду: Джей Джей вчить її, як воно – бути шпигуном, а Софі обіцяє нікому не розказувати про те, що він – агент під прикриттям. Цю парочку чекає чимало веселих і небезпечних пригод, а також справжня дружба.

Прем'єра екшн-комедії «Мій шпигун» на українських екранах запланована на 5 вересня.

16 травня 2018,  15:29 | Оновлення

З'явився український трейлер бойовика «План втечі 2» з Сільвестром Сталлоне і Дейвом Батистой в головних ролях.

Події фільму розгортаються через кілька років після подій першої частини. У центрі сюжету – Рей Бреслін, який керує групою фахівців, здатних організувати втечу з будь-якої в’язниці. Та одного разу його оперативника Шу Рена запроторюють до в’язниці, що здатна змінювати форму. І Бреслін береться сам звільнити його.

В кінотеатрах України дивіться з 14 червня.

18 вересня 2017,  15:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другу короткометражку-приквел наукової фантастики Дені Вільньова «Той, хто біжить по лезу 2049» з українськими субтитрами. Її події відбуваються за рік до подій сиквела, у 2048 році, і знайомлять нас ближче з Саппером у втіленні зірки «Вартових Галактики» Дейва Батісти. Цей реплікант-утікач відправляється в один сумнівний район Лос-Анджелеса, щоб дати почитати свою улюблену книгу «Сила і слава» подрузі й трохи заробити. Але коли на дівчину та її матір нападають ґвалтівники, він заступається за них, швидко відправляючи злочинців в нокаут.

Попередній приквел «2036: Світанок Nexus», який показує антагоніста Джареда Лето, дивіться тут. У кіно з 5 жовтня.

4 вересня 2017,  17:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися класною вирізаною сценою з супергеройського екшену «Вартові Галактики 2». У ній Его (Курт Рассел) показує Пітеру (Кріс Претт), Гаморі (Зої Салдана) і Дракса (Дейв Батіста) свою версію монумента на честь їх битви з Ронаном (Лі Пейс) на Ксандарі, яка відбулася у фіналі першого фільму і зробила їх Вартовими Галактики. Але цей пам'ятник подобається далеко не всім.

Невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. Фільм Джеймса Ганна вже вийшов на Blu-ray.

28 серпня 2017,  01:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Як ви думаєте, що відбувається в голові Дракса (Дейв Батіста) з «Вартових Галактики»? Нове промо-відео від Marvel Studios, присвячене виходу «Вартових Галактики 2» на Blu-Ray і у форматі Digital, розкриває, про що думає брутальний найманець. Його внутрішній голос міркує тут над давнім прислів'ям: «Дай людині рибу, і ти нагодуєш її на весь день. Навчи її ловити рибу, потім вбий її... і в тебе буде в два рази більше риби».

Нашу рецензію на «Вартових Галактики 2» читайте тут. Дракс повернеться на екрани в «Месниках: Війна нескінченності».

6 серпня 2017,  22:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися обіцяним кліпом на пісню «Guardians' Inferno» з Девідом Хассельхоффом і кастом супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», і він виявився навіть краще, ніж ми очікували! Разом з Хассельхоффом тут запалюють в костюмах епохи диско Зої Салдана (Гамора), Дейв Батіста (Дракс), Карен Гіллан (Небула), Майкл Рукер (Йонду), Пом Клементьєфф (Богомоліца), Шон Ганн (Ракета) та Кріс Претт (Зоряний лицар). А в якості камео з'являються режисер Джеймс Ганн, Гільєрмо Родрігес і Стен Лі.

Смішні невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. І пам'ятайте, що ми є Грут.

6 серпня 2017,  10:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапили невдалі дублі супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», які точно піднімуть ваш настрій. Тут Сільвестр Сталлоне (Стакар) не може вимовити слово «ravagers» («спустошувачі»), Дейв Батіста (Дракс) матюкається та не може стримати сміх, Зої Салдана (Гамора) робить кумедну пику, Пом Клементьєфф (Богомолиця) намагається вкусити гримера, Майкл Рукер (Йонду) сміється після запоротого дубля, Кріс Претт (Зоряний лицар) намагається схопити в польоті в Курта Рассела (Его), якого в свою чергу мало не збиває камера.

У форматі Digital «Вартові Галактики 2» виходять 8 серпня, а на Blu-ray — 22 серпня. Нашу рецензію на супергеройський сиквел Джеймса Ганна читайте тут.

17 липня 2017,  18:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. представила новий трейлер очікуваного науково-фантастичного сиквелу «Той, хто біжить по лезу 2049», який ще більше підігріває інтерес до фільму. У ньому Райан Гослінг б'ється із зіркою «Вартових Галактики» Дейвом Батістою, об'єднується з Гаррісоном Фордом, щоб врятувати свій світ, та закохується в Ану де Армас; а Джаред Лето продовжує плести свої сіті змови, посилаючи за Гослінгом найману вбивцю Сільвію Хукс.

Фічуретку кінокартини Дені Вільнева, яка розповідає про повернення в фантастичний світ Рідлі Скотта, дивіться тут.

13 травня 2017,  12:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже подивилися «Вартових Галактики 2»? Пам'ятаєте той крутий момент? Що, не можете вибрати один з них? Ось і Кріс Претт з Дейвом Батістою теж не знають, який момент виділити з усієї маси крутих епізодів свого супергеройского екшену, що і обговорюють у смішному промо-ролику.

У минулому відео Претт назвав біцепси Батісти найкращий на реквізитом «Вартових Галактики 2».

11 травня 2017,  18:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В промо-ролику супергеройського екшену «Вартові Галактики 2» Кріс Претт показує його крутий реквізит, включаючи бластери Зоряного лорда та малюка Грута, але найкращим реквізитом, на його думку, є біцепси Дейва Батісти, якого Претт тут же озброює кинджалами Дракса й тікає з ним гратися.

Новий фрагмент «Вартових Галактики 2», де Дракс дає Пітеру Квіллу любовну пораду, дивіться тут.

10 травня 2017,  19:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент супергеройського екшену «Вартові Галактики 2» представляє розмову по душам Дракса (Дейв Батіста) й Пітера Квілла (Кріс Претт). Квілл страждає від «недомовок» з Гаморою (Зої Салдана), і Дракс розповідає йому історію про те, як зустрів свою дружину, відзначаючи, що в світі є два типи людей: ті, які танцюють, і ті, які не танцюють; й натякаючи, що Гамора та Квілл дуже різні.

Як актори «Вартових Галактики 2» виглядають без свого гриму, ви можете побачити тут.

8 травня 2017,  20:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося напружений повноцінний трейлер науково-фантастичного детектива «Той, хто біжить по лезу 2049», чиї події будуть розвиватися через 30 років після першого фільму. У ньому новий «бігун по лезу» офіцер К (Райан Гослінг), у якого був важкий день, знаходить зниклого Ріка Декарда (Харрісон Форд) і об'єднується з ним, щоб розгадати секрет їхнього світу.

Разом з Гослінгом і Фордом в трейлері з'являються Джаред Лето, Робін Райт, Ана де Армас, Дейв Батіста та Маккензі Девіс.

5 травня 2017,  16:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Марвелівський екшен «Вартові Галактики 2», де Кріс Претт і Дейв Батіста повертаються в образах Зоряного лорда та Дракса, вже прибули в українські кінотеатри, а ми пропонуємо вам згадати, з чого починався супергеройський шлях цих двох акторів — з ось цього екранного тесту для перших «Вартових Галактики», де вони розіграли ту знамениту сцену з метафорою про перерізання горлянки.

Нашу рецензію на супергеройський сиквел Джеймса Ганна, який вже планує третій фільм, читайте тут.

28 квітня 2017,  17:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісна фічуретка «Вартових Галактики 2» показує, як проходили зйомки очікуваного супергеройського сиквелу за участі Кріса Претта, Зої Салдани, Дейва Батісти і Карен Гіллан, а режисер Джеймс Ганн розповідає, що перший фільм був про те, як стати сім'єю, а цей — про те, як бути сім'єю.

Український фрагмент «Вартових Галактики 2», що показує милу сцену з малюком Грутом, дивіться тут.