Сірша РонанSaoirse Ronan

Сірша Ронан / Saoirse Ronan
Повне ім'я: Saoirse Úna Ronan
Народилася 12 квітня 1994; Нью-Йорк, США
Зріст: 168 см
75%
3
25%
1

Фільмографія Сірши Ронан

Як вони біжать (2022) ... Constable Stalker
«Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінг Сан» (2021) ... First Showgirl
Амоніт (2020) ... Charlotte Murchison
Маленькі жінки (2019) ... Jo March
Марія – королева Шотландії (2018) ... Mary Stuart
Чайка (2018) ... Nina
На березі (2017) ... Florence Ponting
Леді Берд (2017) ... Christine «Lady Bird» McPherson
З любов'ю, Вінсент (2017) ... Marguerite Gachet
Ed Sheeran: Galway Girl (2017) ... Girl

Біографія Сірши Ронан

Сірша Ронан, актриса-вундеркінд, одна з наймолодших і обдарованих «зірочок» Голлівуду, з'явилася на світ в Нью-Йорку 12 квітня 1994 року, в родині акторів Моніки і Пола Ронан.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сірши Ронан. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сірши Ронан

Написати коментар...
Написати коментар...