Новини зіри, в яких згадується Сірша Ронан

1 листопада 2019,  01:30 | Новини зірок

У телеведучої Еллен ДеДженерес є весела — для неї, не для її гостей — традиція лякати акторів та актрис під час інтерв'ю на своєму шоу. І на честь Геловіна її новою жертвою стала номінантка на премію «Оскар» Сірша Ронан.

Ронан прийшла на шоу Еллен, щоб розповісти про свій новий фільм «Маленькі жінки», який виходить в український прокат 30 січня 2020 року. Спочатку вони говорили про те, що Ронан нарешті отримала в цьому році свої водійські права і тепер може їздити сама, куди захоче, хоча її лякає кількість машин на дорогах в Лос-Анджелесі; обговорили нову стрижку її собаки Френ, а коли Еллен підвела до теми Геловіна, на актрису чекали два страшні сюрпризи.

Але рекордсменом шоу з переляку залишається зірка серіалу «Американська історія жахів» Сара Полсон, яку Еллен одного разу налякала цілих три рази.

4 грудня 2017,  02:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вона не Серсея і не Суші, вона — Сірша Ронан! Втомившись від того, що всі плутають її ім'я, дворазова номінантка на премію «Оскар» вирішила пояснити його за допомогою простої пісеньки, яку виконала під час свого дебюту на шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі». Актриса говорить, що її ім'я дуже ірландське і в перекладі означає «свобода». Разом з нею цю пісню заспівали зірки «Мисливців за привидами» Кейт МакКіннон і Леслі Джонс, які вже давно виступають на даному шоу, а також Ейді Брайант і Бек Беннетт.

Зараз Ронан можна побачити в кінотеатрах України в анімованому байопіку «З любов'ю, Вінсент».

28 лютого 2016,  17:10 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Vanity Fair зібрав для свого голлівудського спецвипуску більше десятка видатних голлівудських актрис, які поділилися своїми думками щодо того, що вони хочуть по собі залишити.

Читати далі...