Новини фільмів, в яких згадується Сірша Ронан

29 серпня 2023,  17:03 | Новини фільмів

Номінанти на премію «Оскар» Сірша Ронан та Пол Мескал виконують головні ролі у психологічному трилері з елементами наукової фантастики «Ворог», що буде екранізацією однойменного роману письменника Іена Рейда.

Читати далі...
29 серпня 2022,  12:19 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Сем Роквелл та номінантка на премію «Оскар» Сірша Ронан розслідують заплутане вбивство у трейлері детективної комедії «Як вони біжать».

Читати далі...
29 червня 2022,  17:46 | Новини фільмів

Зустрічайте новий дует неординарних детективів! Кінокомпанія Searchlight Pictures поділилася сьогодні першим трейлером та офіційним постером детективної стрічки «Як вони біжать», головні ролі в якій виконують лауреат премії «Оскар» Сем Роквелл та номінантка на премію «Оскар» Сірша Ронан.

Читати далі...
31 березня 2021,  22:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Березень порадував нас масою нових крутих трейлерів, серед яких виявилися трейлери до супергеройських екшенів «Загін самогубців: Місія навиліт» та «Ліга справедливості Зака Снайдера», фантастичних фільмів «Дорога хаосу» та «Покоління Вояджер», а також перший трейлер нового екшен-трилера Гая Річі «Гнів людський» з Джейсоном Стейтемом в головній ролі.

Читати далі...
30 листопада 2020,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, у зв'язку з пандемією COVID-19 нова очікувана стрічка «"Французький вісник" від "Ліберті, Канзас Івнінг Сан"» від культового режисера Веса Андерсона вийде в український прокат 3 грудня, як було заплановано раніше.

Читати далі...
26 серпня 2020,  01:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок в мережі з'явився офіційний трейлер драматичної стрічки «Амоніт», головні ролі в якій виконують лауреатка премії «Оскар» Кейт Вінслет і номінантка на премію «Оскар» Сірша Ронан.

Читати далі...
23 липня 2020,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кінці року на великі екрани прибуде нова драматична комедія культового режисера Веса Андерсона, яка в українському прокаті отримала назву «"Французький вісник" від "Ліберті, Канзас Івнінг Сан"».

Читати далі...
12 лютого 2020,  19:42 | Новини фільмів

Режисер оскароносного фільму «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон знову відправляє глядача в незвичайний світ своєї фантазії у новій драматичній комедії «Французький диспетчер», чий трейлер вийшов сьогодні.

Читати далі...
6 грудня 2019,  17:56 | Новини фільмів

Сірша Ронан може нарешті отримати в наступному році «Оскар», і новий фрагмент драматичного фільму «Маленькі жінки» показує, за що саме. Дивитися обов'язково.

Читати далі...
27 листопада 2019,  17:41 | Новини фільмів

Студія Sony поділилася другим трейлером своєї очікуваної адаптації роману письменниці Луїзи Мей Олкотт «Маленькі жінки», яку зняла режисер номінованого на «Оскар» фільму «Леді Бьорд» Грета Гервіг.

Драма «Маленькі жінки» розвивається у другій половині 19 століття і розповість про чотирьох невгамовних сестер Марч: Джо (Сірша Ронан), Мег (Емма Вотсон), Емі (Флоренс П'ю) та Бет (Елія Сканлен), у кожної з яких є свій талант і своя мрія. Лора Дерн грає їхню матір, а Меріл Стріп втілює їхню тітоньку, яка може здатися на перший погляд занадто суворою, але насправді дуже любить своїх племінниць-бунтарок.

Дивіться також перший фрагмент фільму «Маленькі жінки», в якому Сірша Ронан танцює з Тімоті Шаламе. У кіно з 30 січня 2020 року.

17 листопада 2019,  02:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кейт Вінслет і Сірша Ронан закохаються одна в одну на березі моря в новому романтичному фільмі «Ammonite», чий дебютний кадр представляє перший погляд на їхніх героїнь.

Читати далі...
6 листопада 2019,  15:27 | Новини фільмів

Тімоті Шаламе запрошує Сіршу Ронан на танець в дебютному фрагменті драматичної кінострічки «Маленькі жінки», яким вчора поділилася студія Sony Pictures.

Нова екранізація знаменитого роману письменниці Луїзи Мей Олкотт, режисером якої виступає Грета Гервіг, розповідає про чотирьох молодих і веселих сестер Марч. Джо Марч (Ронан) є найбільшою бунтаркою з них, і коли Теодор «Лорі» Лоуренс (Шаламе) запрошує її на танець, вона чесно зізнається йому, що її сестра Мег (Емма Вотсон) заборонила їй підніматися з дивана, оскільки вона припекла свою сукню. Але це не зупиняє пару, і вони йдуть весело танцювати навколо будинку.

Дивіться також український трейлер фільму «Маленькі жінки», який вийде на великі екрани 30 січня 2020 року.

13 серпня 2019,  23:49 | Новини фільмів

Презентуємо офіційний український трейлер очікуваної драми Грети Гервіг «Маленькі жінки», в якій зіграли Сірша Ронан, Емма Вотсон, Тімоті Шаламе, Флоренс П'ю, Елайза Сканлен, Лора Дерн і сама Меріл Стріп.

Читати далі...
14 січня 2019,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня прямо з космосу прибув третій офіційний трейлер супергеройського екшену «Капітан Марвел», а також вийшли українські трейлери фентезійного бойовика «Хеллбой», трилера «Ми» та горора «Щасливий день смерті 2», зворушливий ТБ-ролик мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і новий трейлер фінального сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
9 січня 2019,  18:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сірша Ронан готується йти війною на Марго Роббі в новому дубльованому ТБ-ролику історичного фільму Джозі Рурк «Марія – королева Шотландії».

Драма «Марія – королева Шотландії», яка отримала 3 номінації на премію BAFTA, перенесе нас у Шотландію другої половини 16 століття, куди після смерті свого чоловіка, короля Франції, повертається Марія Стюарт (Ронан) з метою зайняти свій престол. Але Англія і Шотландія вже знаходяться під владою її кузини, королеви Єлизавети I (Роббі). Ні одна королева не бажає поступатися своїм впливом іншій, і сестри починають війну одна з одною за трон.

В український прокат картина «Марія – королева Шотландії», де разом з Ронан і Роббі зіграли актори Девід Теннант, Джемма Чан та Гай Пірс, вийде наступного тижня, 17 січня.

Чи збираєтеся ви дивитися її у кінотеатрі?