Колін ФертColin Firth

Колін Ферт / Colin Firth
Повне ім'я: Colin Andrew Firth
Народився 10 вересня 1960; Грейшотт, Хемпшир, Англія, Великобританія
Зріст: 188 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Коліна Ферта

Імперія світла (2022) ... Mr. Ellis
Сходи (2022) ... Michael Peterson
Кінгсман 3 (2022) ... актор
Операція «М'ясний фарш» (2021) ... Ewen Montagu
Mothering Sunday (2021) ... Mr Godfrey Niven
Супернова (2020) ... Sam
Таємничий сад (2020) ... Archibald Craven
1917 (2019) ... General Erinmore
Державні таємниці (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Мері Поппінс повертається (2018) ... Wilkins / Wolf

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Коліна Ферта. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Коліна Ферта

Написати коментар...
Написати коментар...