Флоренс П'юFlorence Pugh

Флоренс П'ю / Florence Pugh
Народилася 3 січня 1996; Оксфорд, Англія, Велика Британія
Зріст: 162 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Флоренс П'ю

Громовержці (2024) ... Yelena Belova
Дюна 2 (2023) ... Princess Irulan Corrino
Оппенгеймер (2023) ... Jean Tatlock
Гарна людина (2023) ... Allison, продюсер
Кіт у чоботях 2: Останнє бажання (2022) ... Goldilocks
Не хвилюйся, серденько (2022) ... Alice
Диво (2022) ... Lib Wright
Соколине Око (2021) ... Yelena Belova
Чорна вдова (2021) ... Yelena Belova

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Флоренс П'ю. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Флоренс П'ю

Написати коментар...
Написати коментар...