Зелений гоблін може з'явитися у майбутньому фільмі Marvel «Громовержці»

1 липня 2024,  17:33 | Новини фільмів

У мережі з'явилася інформація, що зірку трилогії 2000-х «Людина-павук» Віллема Дефо помітили на знімальному майданчику майбутнього супергеройського екшну від Marvel та Disney «Громовержці». Невже він знову зіграє Зеленого гобліна?

Супергеройський блокбастер «Громовержці» покаже об'єднання нової команди кіновсесвіту MCU, яка складатиметься з антигероїв, яких ми вже зустрічали у минулих проєктах Marvel Studios. Цього разу їх чекатиме небезпечна місія від уряду.

До цієї команди увійдуть Єлена Бєлова/Чорна вдова (Флоренс П'ю), Алексєй Шостаков/Червоний вартовий (Девід Гарбор), Бакі Барнс/Зимовий солдат (Себастіан Стен), Ава Стар/Привид (Ганна Джон-Кеймен), Антонія Дрейкова/Таскмайстер (Ольга Куриленко) та Джон Вокер/Агент США (Ваятт Расселл). Ходять чутки, що саме Єлена, сестра Наташі Романової (Скарлетт Йоханссон), яка стала новою Чорною вдовою MCU, очолить команду Громовержців.

Також компанію їм складуть Валентина Аллегра де Фонтейн (Джулія Луї-Дрейфус) та Таддеус «Громовержець» Росс, якого тепер гратиме легендарний Гаррісон Форд, він же Ган Соло та Індіана Джонс.

Після подій фільму «Людина-павук: Додому шляху нема», що відкрили двері у мультивсесвіт, участь у цьому проєкті Віллема Дефо (та його Зеленого гобліна чи Нормана Осборна) теж цілком можлива, хоча офіційно і не підтверджена.

Прем'єра блокбастера «Громовержці» очікується 29 квітня 2025 року.

327 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: