Себастіан СтенSebastian Stan

Себастіан Стен / Sebastian Stan
Народився 13 серпня 1982; Констанца, Румунія
Зріст: 182 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Себастіана Стена

Громовержці (2024) ... Bucky Barnes
Пем і Томмі (2022) ... Tommy Lee
Свіжина (2022) ... Steve
355 (2022) ... Nick
Що, якби...? (2021) ... Bucky Barnes
Сокіл і Зимовий солдат (2021) ... Bucky Barnes
Диявол назавжди (2020) ... Lee Bodecker
Понеділок (2020) ... Mickey
Останній надзвичайний захід (2019) ... Scott Huffman
Коханці (2019) ... Frank

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Себастіана Стена. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Себастіана Стена

Написати коментар...
Написати коментар...