Новини, в яких згадується Колін Ферт

14 квітня 2024,  21:00 | Новини фільмів

Студія Universal Pictures планує зняти четверту частину пригод знаменитої Бріджит Джонс, яку знову втілить лавреатка премії «Оскар» Рене Зеллвегер. І цей фільм отримав назву «Bridget Jones: Mad About the Boy»

Читати далі...
20 лютого 2023,  23:29 | Нагороди та премії | Автор: Олена Стрельбицька

Цього року на звання Найкращий британський фільм року за версією кінопремії BAFTA претендували нові стрічки за участю Коліна Фаррелла, Флоренс П'ю, Сірши Ронан, Коліна Ферта, Емми Томпсон та багатьох інших відомих британських акторів. Хто ж з них отримав цю престижну нагороду?

Читати далі...
25 серпня 2022,  10:17 | Новини фільмів

Напередодні Міжнародного кінофестивалю у Торонто у мережі з'явився тизер-трейлер нової стрічки відомого британсько-голлівудського режисера Сема Мендеса, яка отримала назву «Empire of Light» («Імперія світла»).

Читати далі...
2 квітня 2022,  18:20 | Новини серіалів

Наступним проєктом лауреата премії «Оскар» Коліна Ферта стане загадковий міні-серіал «Сходи», першим трейлером якого поділилася нещодавно американська стримінгова платформа HBO Max.

Читати далі...
1 грудня 2020,  20:35 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже скоро актори Олівія Колман і Джош О'Коннор, які грають в популярному серіалі «Корона» королеву Єлизавету II та її сина принца Чарльза, возз'єднаються на екрані в драматичній стрічці «Mothering Sunday».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Таємничий сад»
Чарівне фентезі зі змістом для всієї родини
24 вересня 2020,  02:20 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Книга-бестселер британської письменниці Френсіс Годжсон Бернетт «Таємничий сад», опублікована в 1911 році, практично одразу стала класикою дитячої літератури, і з тих пір її екранізували вже багато разів, причому перший раз ще в 1919 році, але та перша версія, на жаль, була втрачена. Останньою і найвідомішою адаптацією роману став фільм 1993 року режисерки Агнешки Голланд, а в 21 столітті перенести історію про чарівний сад на великий екран для сучасного глядача вирішив продюсер франшиз «Гаррі Поттер» і «Паддінгтон» Девід Гейман. Так на світ з'явилося фентезі Марка Мандена «Таємничий сад».

Читати далі...
22 вересня 2020,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Гаррі МакКвін представляє нову трагічну історію кохання з космічною назвою «Супернова», головних героїв якої втілюють лауреат премії «Оскар» Колін Ферт і номінант на премію «Оскар» Стенлі Туччі.

Читати далі...
9 вересня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український тизер пригодницького фентезі «Таємничий сад», чия прем'єра неодноразово переносилася через пандемію коронавірусу, повідомляє, що ми нарешті зможемо побачити його на великому екрані з 24 вересня.

Читати далі...
1 липня 2020,  23:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій український трейлер пригодницького бойовика «Кінгс Мен» закликає «стати свідками кривавої історії становлення легендарної шпигунської організації» і нагадує нам, що «людину формують манери».

Читати далі...
22 червня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних студія 20th Century Studios поділилася новим трейлером свого очікуваного пригодницького бойовика «Кінгс Мен», який буде приквелом фільмів «Кінгсман: Таємна служба» та «Кінгсман: Золоте кільце».

Читати далі...
21 березня 2020,  00:39 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому році «Оскар» в категорії Найкращий фільм отримав корейський фільм «Паразити», і якщо ви його вже подивилися, то ми підібрали ще дев'ять оскароносних фільмів останнього десятиліття, які удостоїлися свого часу головної статуетки.

Читати далі...
2 березня 2020,  18:21 | Новини фільмів

Ви готові відправитися в казкову подорож до «Таємничого саду»? Тоді швидше дивіться новий український трейлер сімейного фентезі режисера Марка Мандена, заснованого на знаменитому романі Френсіс Годжсон Бернетт.

Нова фентезійна пригода від продюсера хітових франшиз «Гаррі Поттер» і «Паддінгтон» Девіда Геймана розповість про 10-річну дівчинку-сироту Мері Леннокс (Діксі Егерікс), яку після смерті батьків через спалах холери в Індії відправляють до суворого дядька Арчібальда Крейвена (лауреат премії «Оскар» Колін Ферт) в його похмурий маєток Місселтвейт, що розташовується в глибині Йоркширських боліт. Там вона заводить дружбу зі своїм хворим двоюрідним братом Коліном (Едан Гейхерст), і одного разу вони разом відправляються в чарівний сад, який Мері знаходить за високим муром недалеко від маєтку.

У фільмі Мандена також зіграє номінантка на премію «Оскар» Джулі Волтерс. Українська прем'єра фентезі «Таємничий сад» очікується 7 травня. В той же день в український прокат вийде спортивна драма з Беном Аффлеком «Поза грою».

21 лютого 2020,  13:59 | Статті

Вчора в кінотеатрах України стартувала екранізація однойменного роману великого сучасного прозаїка Пітера Кері «Правдива історія банди Келлі».

Міжнародна прем’єра стрічки відбулась на кінофестивалі у Торонто й отримала високу оцінку західних кінокритиків. Саме час пригадати найцікавіші адаптації романів, що отримали одну з найпрестижніших літературних премій світу – Букера.

Читати далі...
18 лютого 2020,  17:17 | Новини фільмів

Кінокомпанія StudioCanal поділилася офіційним трейлером пригодницького фентезі «Таємничий сад», у створенні якого бере участь продюсер «Гаррі Поттера» і «Паддінгтона» Девід Гейман.

«Таємничий сад» буде новою екранізацією бестселера британської письменниці Френсіс Годжсон Бернетт, який слідує за пригодами дівчинки-сироти Мері Леннокс (Діксі Егерікс). Після смерті батьків її відправляють жити до суворого дядька Арчібальда Крейвена (лауреат премії «Оскар» Колін Ферт) в його похмурий маєток Місселтвейт у глибині Йоркширських боліт. Там вона заводить дружбу зі своїм хворим двоюрідним братом Коліном (Едан Гейхерст), і, щоб підняти йому настрій, вирішує показати йому чарівний сад, що ховається за високим муром.

Українська прем'єра фільму «Таємничий сад», де також з'явиться номінантка на премію «Оскар» Джулі Волтерс, очікується 7 травня.

Рецензія на фільм «1917»
Врятувати лейтенанта Блейка
1 лютого 2020,  04:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік за роком Голлівуд продовжує змагатися з самим собою в жанрі військовий епік, і новим творінням даного роду став фільм Сема Мендеса «1917», чиї події розвиваються в окопах Першої світової війни. Вони слідують за двома молодими солдатами Блейком і Шофілдом, яких викликають до генерала. Блейк думає, що їх відправлять за їжею або на інше легке завдання, а замість цього хлопці пускаються в крос на виживання по пересіченій місцевості, де зачаївся ворог, щоб врятувати батальйон старшого брата Блейка з пастки, яку готують німці.

Читати далі...