Емма ТомпсонEmma Thompson

Емма Томпсон / Emma Thompson
Народилася 15 квітня 1959; Педдінгтон, Лондон, Англія, Великобританія
Зріст: 173 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Емми Томпсон

До чого тут кохання? (2022) ... Cath
Матильда: Мюзикл (2022) ... Miss Trunchbull
Чому не Еванс? (2022) ... Lady Marcham
Кохання за викликом (2022) ... Nancy Stokes
Круелла (2021) ... The Baroness
Дулітл (2020) ... Polynesia
Dolittle - Auditions (2019) ... Polynesia
Щасливого Різдва (2019) ... Petra, продюсер, сценарист (и сюжет)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Емми Томпсон. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Емми Томпсон

Написати коментар...
Написати коментар...