Бетмен (2022)The Batman

Трейлер Бетмен
100%
4
0%
0

Прем'єра в Україні 12 березня 2022

Минуло майже 2 роки, відколи Бетмен з’явився на вулицях Ґотема. Самотній борець за правосуддя став утіленням розплати для мешканців міста. Міста, яке кишить корумпованими чиновниками і високопосадовцями. Там Брюс Вейн може довіряти лише двом людям: Альфреду Пенніворту і лейтенанту Джеймсу Ґордону. Одного дня Бетмен натрапляє на загадкового вбивцю, який по-садистському переслідує еліту Ґотема. Слід дивних доказів веде розслідування найкращого детектива у самісіньке пекло злочинного світу, на дно Ґотем-сіті. Там він зустрічає Селіну Кайл/Жінку-кішку, Освальда Кобблпота/Пінгвіна, Кармайна Фальконе і Едварда Наштона/Загадника. Коли доказів стає більше, масштаби планів злочинця починають набувати обрисів. Тепер Бетмену доведеться не лише знайти нових союзників і викрити злочинця, але й відновити справедливість у Ґотем-сіті, яке вразила виразка корупції та зловживання владою.

Жанри: бойовик, детектив, драма, кримінал
Вікові обмеження: в Україні 16+
Бюджет: $100 000 000
Тривалість: 2 г. 55 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 2 березня 2022

Творці

Режисер:
Сценаристи: , ,

Акторський склад

Роберт Паттінсон...Bruce Wayne / Batman
Зої Кравіц...Selina Kyle / Catwoman
Пол Дано...Edward Nashton / The Riddler
Джеффрі Райт...James Gordon
Джон Туртурро...Carmine Falcone
Пітер Сарсгаард...District Attorney Gil Colson
Баррі Кеоган...Officer Stanley Merkel
Джейми Лосон...Bella Reál
Енді Серкіс...Alfred Pennyworth
Колін Фаррелл...Oswald Cobblepot / The Penguin

Чи знаєте ви?

Акторка Зої Кравіц раніше вже грала героїню коміксів, тільки не зі світу DC, а зі світу Marvel — у фільмі «Люди Ікс: Перший клас» вона втілила героїню із суперздібностями на ім'я Енджел Сальвадор.

Рецензія на фільм «Бетмен» (2022)
Одного разу в Ґотемі

12 травня 2022,  23:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після провального запуску «Ліги справедливості» в останні роки студія Warner Bros. вирішила більше не намагатися наздогнати Marvel і Disney, а пустити свій кіновсесвіт DCEU у вільне плавання. Результатом цього експерименту став «Джокер», за якого Хоакін Фенікс отримав премію «Оскар» (це вдруге в історії актор був удостоєний настільки високої нагороди за роль суперлиходія з коміксів), і через пару років його стопами пішов новий сольний екшен про Темного лицаря «Бетмен», де Бена Аффлека дуже вдало замінили на Роберта Паттінсона, незважаючи на початковий скептицизм глядачів щодо зірки «Сутінків». І результат безперечно перевершив усі навіть найбільш оптимістичні очікування.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Бетмен». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Бетмен»

Написати коментар...
Написати коментар...

Бетмен, фільм 2022
Українська прем'єра 12.03.2022
Жанри: бойовик, детектив, драма, кримінал
США