Баррі КеоганBarry Keoghan

Баррі Кеоган / Barry Keoghan
Народився 18 жовтня 1992; Дублін, Ірландія
Зріст: 170 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Баррі Кеогана

Банші Інішерина (2022) ... Dominic Kearney
Бетмен (2022) ... Officer Stanley Merkel
Вічні (2021) ... Druig
Легенда про Зеленого лицаря (2020) ... Scavenger
Чорнобиль (2019) ... Pavel
Американські тварини (2018) ... Spencer
Чорний 47-й (2017) ... Hobson
Дюнкерк (2017) ... George
Вбивство священного оленя (2017) ... Martin
Mammal (2016) ... Joe

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Баррі Кеогана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Баррі Кеогана

Написати коментар...
Написати коментар...