Тімоті ШаламеTimothée Chalamet

Тімоті Шаламе / Timothée Chalamet
Повне ім'я: Timothée Hal Chalamet
Народився 26 грудня 1995; Нью-Йорк, США
Зріст: 178 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Тімоті Шаламе

Дюна 2 (2023) ... Paul Atreides
Віллі Вонка (2023) ... Young Willy Wonka
Bones and All (2022) ... Lee
94-а церемонія вручення премії «Оскар» (2022) ... актор
Не дивіться вгору (2021) ... Yule
Дюна (2021) ... Paul Atreides
«Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінг Сан» (2021) ... Zeffirelli
Cadillac: How Do You Drive with Scissorhands? (2021) ... Edgar Scissorhands
Маленькі жінки (2019) ... Theodore «Laurie» Laurence
Король (2019) ... King Henry V of England «Hal»
Відео з участю Тімоті Шаламе

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тімоті Шаламе. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тімоті Шаламе

Написати коментар...
Написати коментар...