Оновлення, в яких згадується Тімоті Шаламе

12 червня 2019,  14:57 | Оновлення

В інтернеті з'явився український трейлер нового фільму режисера Вуді Аллена під назвою «Дощовий день в Нью-Йорку», в якому знімалися Тімоті Шаламе, Ель Фаннінг, Ребекка Голл, Джуд Лоу та Селена Гомес.

Фільм розповість про юнака з Манхеттена та дівчину з Арізони, які навчаються далеко від Нью-Йорка, але разом приїжджають туди на вихідні. Втім, замість прогулянки дівчина відправляється на інтерв'ю з відомим режисером. А хлопець ж зустрічає свою стару подругу.

Фільм Вуді Аллена «Дощовий день в Нью-Йорку», прем'єра якого була під загрозою через проблеми режисера з компанією Amazon, вийде в український прокат у жовтні 2019 року.

5 липня 2018,  16:08 | Оновлення

Представляємо перший український трейлер драматичного трилера «Спекотні літні ночі» з Тімоті Чаламет, від режисера та сценариста Елайджа Байнума.

У центрі сюжету знаходиться історія звичайного сором'язливого хлопця Даніеля (Тімоті Чаламет), чиє життя йде шкереберть після знайомства з головним бунтарем міста Гантером (Алекс Роу). Ситуація загострюється, коли хлопець одночасно примудряється і закохатися у сестру гангстера Маккайлу (Майка Монро), і стати наркоторговцем разом з Гантером, і все це – протягом одного єдиного літа, проведеного Даніелем на мальовничому півострові Кейп-Код в штаті Массачусетс.

Українська прем'єра фільму «Спекотні літні ночі» відбудеться 26 липня.

13 листопада 2017,  17:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер вестерна «Недруги», де головну роль виконує володар «Оскара» Крістіан Бейл.

Актор втілює легендарного армійського капітана Джозефа Дж. Блокера, який в 1892 році погоджується супроводжувати вождя шайєннів та його сім'ю в їх переході через небезпечні території. Головну жіночу роль у цій історії виконує номінантка на премію «Оскар» Розамунд Пайк. Компанію їй і Бейлу тут складають Бен Фостер, Джессі Племонс, Стівен Ленг, Тімоті Чаламет й Адам Біч.

У світовий прокат фільм Скотта Купера виходить в грудні. Поки невідомо, чи добереться він до українських кінотеатрів.

6 вересня 2017,  14:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився офіційний трейлер другої режисерської роботи Грети Гервіг, яка називається «Птаха». Ця драматична комедія розповідає про норовливу дівчину Крістін «Леді Берд» МакФерсон у втіленні двократної номінантки на премію «Оскар» Сірши Ронан, яка прагне виділитися з натовпу і вирватися зі свого пересічного життя в американську мекку письменників і художників Нью-Йорк, та про рік її пригод в Північній Кароліні, куди вона вимушено переїжджає з батьками.

Світова прем'єра кінокартини, де також зіграли Лорі Меткаф, Лукас Хеджес та Тімоті Чаламет, відбулася в перший день осені на кінофестивалі в Теллуриді.

3 серпня 2017,  17:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драма «Поклич мене своїм ім'ям» є екранізацією роману Андре Асімана, чиї події розгортаються влітку 1983 року на півночі Італії. Його головним героєм є 17-річний американо-італієць Еліо (Тімоті Чаламет), який проводить літо в родинному маєтку, фліртуючи з дівчиною Марцією (Естер Гаррель). Як раптом в гості до його батька, професора Перльмана (Майкл Стулбарг), приїжджає американський студент Олівер (Армі Гаммер), і життя Еліо заграє новими фарбами. Разом вони переживають незабутнє літо, наповнене музикою, їжею і романтикою, яке змінить їх назавжди.

Режисером кінокартини є італієць Лука Гуаданьїно, який зняв «Я — це любов» і «Великий сплеск». Його нове творіння було представлено на Берлінському кінофестивалі, де підкорило критиків — на сайті Rotten Tomatoes його рейтинг складає 100%.