Не дивіться вгору (2021)Don't Look Up

Трейлер Не дивіться вгору
100%
1
0%
0

«Based on truly possible events»

Два недосвідчених астронома повинні відправитися в масштабний прес-тур, щоб попередити людство про наближення комети, яка знищить Землю.

Жанри: драма, комедія, фантастика
Тривалість: 2 г. 18 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 8 грудня 2021

Чи знаєте ви?

Раніше Леонардо ДіКапріо та Джона Гілл зіграли разом в фільмі «Вовк з Волл-стріт» Мартіна Скорсезе. А також Гілл мав камео в оскароносному фільмі Квентіна Тарантіно «Джанго вільний», де ДіКапріо зіграв головного лиходія.

Відео матеріали «Не дивіться вгору»

Рецензія на фільм «Не дивіться вгору»
Божевільна сатира про наші божевільні часи

18 січня 2022,  02:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Світова пандемія, спричинена вірусом COVID-19, назавжди змінила наш світ, перевернувши життя кожного з нас із ніг на голову. І, звичайно, оскільки мистецтво часто є імітацією та відображенням реального життя, ця вельми апокаліптична тема швидко знайшла своє відображення в телесеріалах, оскільки телебачення завжди швидше реагує на все, що відбувається у світі, ніж кінематограф. Багато серіалів за останні пару років по-своєму розповідали про життя в розпал пандемії, тоді як кінематограф в основному намагався випустити в кінотеатри ті фільми, що були зняті ще до того, як наше життя перевернулося, або ж повністю ігнорували наявність пандемії, залишаючи її за кадром і пропонуючи глядачам втечу від реальності в чудовий та казковий світ, де все, як і раніше, добре та просто. А потім за справу взявся лауреат премії «Оскар» Адам МакКей і написав геніальний сценарій, в якому пандемію коронавірусу він замінив метафорою комети, що збирається знищити все життя на Землі. І в результаті на світ з'явилася блискуча й глибока сатирична стрічка «Не дивіться вгору» з акторським складом, якому позаздрить сам Квентін Тарантіно.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Не дивіться вгору». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Не дивіться вгору»

Написати коментар...
Написати коментар...

Не дивіться вгору, фільм 2021
Прем'єра 08.12.2021
Жанри: драма, комедія, фантастика
США