Новини, в яких згадується Джуді Денч

Рецензія на фільм «Аферистка»
Великий куш Розамунд Пайк
20 лютого 2021,  23:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році Розамунд Пайк потрясла світ в екранізації роману Гілліан Флінн «Загублена», яку зняв Девід Фінчер, втіливши там головну психопатку великого екрану останнього десятиліття (пробач, Хоакін Фенікс). З тих пір вона знімалася в різних проектах, але ми всі з нетерпінням чекали, коли ж вона знову зіграє на екрані розважливу злодійку. Тому коли до Пайк в руки потрапив сценарій Дж. Блейксона «Аферистка», вона одразу ж зрозуміла, що повинна зіграти в цьому фільмі головну роль.

Читати далі...
21 січня 2021,  17:44 | Статті

25 січня закінчується локдаун і кінотеатри відкривають свої двері для глядачів (звісно, з дотриманням антивірусних заходів) і одразу ж пропонують до перегляду нові фільми. Один з них – «Колишня з того світу» з Деном Стивенсом, Айлою Фішер і Леслі Манн в головних ролях. Пропонуємо прочитати невелику статтю про цей фільм:

Читати далі...
28 листопада 2020,  20:30 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Без сумнівів головним фільмом грудня є супергеройський екшен «Диво-жінка 1984», але ми знаємо ще сім цікавих кінострічок різних жанрів і за участю відомих акторів, які покажуть на великих екранах перед Новим роком і які однозначно варті вашої уваги.

Читати далі...
1 серпня 2020,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вищі сили нас почули! Цього року на українських глядачів чекає гаряча комедійна прем'єра під назвою «Колишня з того світу», в якій знялися Ден Стівенс, Айла Фішер, Леслі Манн і легендарна Джуді Денч!

Читати далі...
21 червня 2020,  00:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Перша книга з фентезійного циклу про пригоди 12-річного кримінального генія Артеміс Фаул II вийшла в друк ще в 2001 році, всього за півроку до прем'єри першого фільму про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера, тому студія Disney, яка ще до публікації романів Йона Колфера придбала права на їхню екранізацію, вирішила почекати з фільмами. І коли вже всі майже забули про Артеміса, та й з моменту закінчення Поттеріани пройшло 9 років, Disney нарешті вирішили представити світові фільм «Артеміс Фаул», який заздалегідь був приречений на провал. Що ж пішло не так?

Читати далі...
18 червня 2020,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова колекція постерів сімейного фентезі «Артеміс Фаул», яке ґрунтується на серії однойменних романів ірландського письменника Йона Колфера, представляє його 7 основних персонажів, включаючи героя Коліна Фаррелла.

Читати далі...
6 червня 2020,  22:25 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного тижня, 12 червня, на стримінговій платформі Disney+ відбудеться прем'єра довгоочікуваної екранізації фентезі-романів Йона Колфера «Артеміс Фаул», на честь чого ми підготували про цей фільм дюжину цікавих фактів.

Читати далі...
3 червня 2020,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик діснеївського фентезі «Артеміс Фаул», заснованого на романах-бестселерах Йона Колфера, вирішує заспокоїти шанувальників книг, зробивши акцент на костюмі головного героя.

Читати далі...
26 травня 2020,  14:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Disney вирішила підігріти наш інтерес до прем'єри своєї екранізації романів-бестселерів письменника Йона Колфера «Артеміс Фаул» за допомогою нового трейлера, який дозволяє познайомитися ближче з його головним героєм 12-річним кримінальним генієм.

Читати далі...
18 квітня 2020,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Disney+ представив новий трейлер адаптації популярних романів Йона Колфера «Артеміс Фаул», який повідомляє, що його онлайн-прем'єра відбудеться влітку, 12 червня.

Читати далі...
30 березня 2020,  22:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо вас розчарував офіційний трейлер діснеївської адаптації роману Йона Колфера «Артеміс Фаул», то, можливо, новий трейлер все-таки поверне вам хоч невелику віру в те, що фільм буде кращим, ніж ми припускаємо.

Читати далі...
2 березня 2020,  16:59 | Новини фільмів

Лауреат премії «Золотий глобус» Колін Фаррелл приєднався до касту пригодницького фентезі від Disney «Артеміс Фаул», де він відправиться в чарівний світ в образі батька головного героя Артеміс Фаул I.

Нове сімейне фентезі від режисера фільмів «Тор» і «Попелюшка» Кеннета Брани буде адаптацією популярної серії романів письменника Йона Колфера, яка слідує за захоплюючими пригодами 12-річного кримінального генія Артеміс Фаул II (Фердія Шоу), його вірного тілоохоронця Дворецькі (Нонсо Анозі), відважної ельфійки Голлі Шорт (Лара МакДоннел) і гнома Мульча Діггінса (Джош Гад). Вони об'єднуються, щоб допомогти Артемісу врятувати його батька, який пропав при загадкових обставинах.

Також у фільмі з'явиться володарка премії «Оскар» Джуді Денч. У кінці трейлер підтверджує, що в український прокат діснеївське фентезі «Артеміс Фаул» вийде напередодні літа, 28 травня. Як вам трейлер? Заінтригував?

26 лютого 2020,  15:14 | Новини фільмів

Зірка серіалів «Легіон» і «Абатство Даунтон» Ден Стівенс знову страждає від галюцинацій в трейлері комедійного фільму «Колишня з того світу». Але, принаймні, тепер це веселі галюцинації.

Британська кінострічка «Колишня з того світу» є адаптацією п'єси Ноела Коварда, яку зняв режисер Едвард Голл. Вона слідує за письменником Чарльзом Кондоміном (Стівенс), який переживає творчу кризу. Бажаючи знайти нову тему для сценарію, він разом з дружиною Рут (Айла Фішер) відправляється на спіритичний сеанс відомого медіума мадам Аркати (Джуді Денч). І та, до загального збентеження, викликає з того світу першу дружину Чарльза Ельвіру (Леслі Манн). Ельвіра надихає Чарльза, але Рут не в захваті від такого любовного трикутника з привидом.

Зараз Стівенса можна побачити на великому екрані в пригодницькому фільмі «Поклик пращурів» разом з легендарним Гаррісоном Фордом. Світова прем'єра комедії «Колишня з того світу» відбудеться у травні.

25 січня 2020,  21:47 | Новини фільмів

Популярна американська співачка Тейлор Свіфт показує свій непростий шлях до самої себе в трейлері документальної стрічки «Міс Американа» від Netflix, яка була представлена ​​на кінофестивалі «Санденс».

У трейлері фільму, який зняла володарка премії «Еммі» Лана Вілсон, Свіфт розповідає, що все її життя її «вчили» бути «хорошою дівчинкою, не висловлювати своєї думки, посміхатися, махати і всім говорити дякую». Вона стала цією гарною дівчинкою, але публіці було цього не достатньо. Після цих слів на з'являються різні бридкі фрази, що їх говорили на адресу молодої співачки представники медіа, і коли це стало для неї нестерпним, Свіфт пропала на рік і вирушила у подорож, щоб знайти себе справжню, знайти своє щастя і зробити епічний камбек.

Прем'єра картини «Міс Американа» в Інтернеті відбудеться 31 січня. Нещодавно Свіфт можна було побачити в мюзиклі Тома Гупера «Кішки» разом з Ідрісом Ельбою, Джуді Денч, Іеном МакКелленом та Ребел Вілсон.

5 січня 2020,  21:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Популярна американська співачка Тейлор Свіфт записала пісню «Beautiful Ghosts» для саундтрека мюзиклу «Кішки», де вона також виконала одну з ролей.

Читати далі...