Дивимося п'ятий трейлер фентезі «Артеміс Фаул» від режисера «Тора» і «Попелюшки»

26 травня 2020,  14:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Disney вирішила підігріти наш інтерес до прем'єри своєї екранізації романів-бестселерів письменника Йона Колфера «Артеміс Фаул» за допомогою нового трейлера, який дозволяє познайомитися ближче з його головним героєм 12-річним кримінальним генієм.

Фентезійні романи Колфера розповідають про неймовірні пригоди хлопчика-генія Артеміса Фаула II (Фердія Шоу), який готовий на все, щоб повернути додому свого батька Артеміса Фаула I (Колін Фаррелл). Його викрала чарівна істота, і тепер вона вимагає від хлопчика викуп у вигляді найпотужнішого та найбажанішого магічного пристрою під назвою Aculos.

Допомагати Артемісу в цій небезпечній місії, яка розв'язує війну між людьми і чарівним народом, будуть його тілоохоронець Дворецькі (Нонсо Анозі), ельфійка Голлі Шорт (Лара МакДоннел) та гном Мульч Діггінс (Джош Гад). Разом з ними на постері можна побачити командира Рут (Джуді Денч) та Джульєту Дворецькі (Тамара Смарт).

Режисером адаптації виступає Кеннет Брана, який відомий завдяки супергеройському екшену «Тор», діснеївському рімейку «Попелюшка» та детективу «Вбивство у Східному експресі».

Дивіться також перший фрагмент фільму «Артеміс Фаул», в якому Артеміс знаходить щоденник свого батька за допомогою ірландської приказки.

Прем'єра фентезі «Артеміс Фаул» на стримінговому сервісі Disney+, куди воно переїхало в зв'язку з закриттям кінотеатрів на карантин, відбудеться 12 червня.

1606 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: