«Тор: Любов і грім»: перший погляд на Наталі Портман в образі Жінки-Тор

19 квітня 2022,  12:55 | Новини фільмів

Уважно розглядаємо перші кадри супергеройського блокбастера «Тор: Любов і грім» за участю Жінки-Тор у втіленні лауреатки премії «Оскар» Наталі Портман, якими нас порадував його перший трейлер, що вийшов учора.

Якщо ви додивилися тизер-трейлер кінокоміксу «Тор: Любов і грім» до кінця, то у вас, як і у Тора (Крис Гемсворт), напевно відвисла щелепа, коли на екрані з'явилася Наталі Портман в образі супергероїні Жінки-Тор із Мйольніром у руках, готова до битви. У нас вона точно відвисла, хоча вже давно відомо, що на Джейн Фостер чекає таке перевтілення.

Астрофізикиня Джейн Фостер була головною героїнею у фільмах «Тор» та «Тор 2: Царство темряви», де також стала коханою Тора, яку він навіть узяв із собою в Асгард і познайомив зі своїми батьками, після чого Джейн зникла у невідомому напрямі (камео в блокбастері «Месники: Завершення» не рахується).

Проте коли Тайка Вайтіті вирішив екранізувати комікси «Mighty Thor», де Джейн отримує суперздібності і стає Жінкою-Тор, Портман одразу погодилася та побігла до спортзалу, як ви можете побачити на нових кадрах нижче (ось це біцепс!).

У коміксах «Mighty Thor» Джейн хворіє на рак і в ході боротьби з хворобою стає супергероїнею Жінкою-Тор, від якої залежить доля Асгарда та Десяти королівств.

У всесвіті MCU Асгард був зруйнований, тому поки залишається лише гадати, як Вайтіті вирішив обіграти цю сюжетну лінію у кіно, й чекати прем'єри.

Головним лиходієм четвертого сольника Тора буде Горр, він же Бог-м'ясник чи Вбивця богів, роль якого виконає колишній Бетмен, Крістіан Бейл.

На великі екрани супергеройський блокбастер від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», де також повернуться Вартові Галактики, вийде влітку, 7 липня.

929 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: