Джеймі Александер знову зіграє Леді Сіф в екшені «Тор: Любов і грім»

26 січня 2021,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відважна воїтелька Леді Сіф повертається! Актриса Джеймі Александер вирушила до Австралії, де дуже скоро стартують зйомки очікуваного супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Тор: Любов і грім».

Свою участь в четвертому сольнику про пригоди Тора 36-річна актриса розкрила, поділившись пару днів тому в Instagram селфі з літака, додавши в описі емоджі з перехрещеними мечами:

Вирушаю на землі внизу #Сідней

Александер дебютувала в образі відважної асгардійської воїтельки Леді Сіф, яка входила до загіну Тора, в його першому сольнику, що вийшов на екрани в 2011 році, а після повернулася в сиквелі «Тор 2: Царство темряви». Ви також могли її побачити в двох серіях серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Сіф була відсутня під час подій екшену «Тор: Рагнарок», де був зруйнований Асгард і асгардійці мігрували жити на Землю, а також її не було видно під час війни з Таносом в блокбастерах «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення». Так що цікаво буде дізнатися, де вона пропадала стільки років.

Також в четвертому сольнику бога грому зіграють Кріс Гемсворт (Тор), Наталі Портман (Джейн Фостер/Жінка-Тор), Тесса Томпсон (Валькірія) та Крістіан Бейл (Горр/Бог-м'ясник), а компанію їм складуть Вартові Галактики в особах Кріса Претта (Пітер Квілл), Дейва Батісти (Дракс), Карен Гіллан (Небула), Пом Клемент'єфф (Мантіс), Бредлі Купера (Ракета) та Віна Дизеля (Грут).

Біля керма супергеройського блокбастера «Тор: Любов і грім» знаходиться режисер Тайка Вайтіті, а його прем'єра запланована на весну 2022 року.

3082 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: