Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Дж. БлэйксонJ. Blakeson

50%
0
50%
0

Фильмография

Аферистка (2020) ... режиссер, продюсер (продюсер), сценарист
Порох (2017) ... режиссер
5-ая волна (2016) ... режиссер
Предательство (2014) ... сценарист
Исчезновение Элис Крид (2009) ... режиссер, сценарист
Спуск 2 (2009) ... сценарист
The Appointment (2009) ... режиссер

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...