Оновлення, в яких згадується Джуді Денч

5 листопада 2017,  02:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

13 підозрюваних з'являються в українському ТБ-ролику детективної кінокартини «Вбивство в „Східному експресі“», заснованої на однойменному творі Агати Крісті, і знаменитий детектив Еркюль Пуаро (Кеннет Брана) повинен з'ясувати, хто з них скоїв це жорстоке вбивство.

Вбивцею в цій історії, що розгортається в 1930-х роках, може опинитися будь-хто, включаючи персонажів у втіленні Джонні Деппа, Дейзі Рідлі, Мішель Пфайффер, Джоша Гада, Пенелопи Крус, Віллема Дефо й Джуді Денч. Хто ж із них винен? Також відео попереджає, що крім вбивства, в цьому поїзді відбувається ще щось неймовірне.

Дивимося, як Депп фліртує з Пфайффер у фрагменті «Вбивство в „Східному експресі“». У кіно з 9 листопада.

22 вересня 2017,  17:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася другим трейлером очікуваної екранізації детективу Агати Крісті «Вбивство в „Східному Експресі“», яка зібрала іменитий каст. Великого детектива Еркюля Пуаро тут втілює 5-разовий номінант на премію «Оскар» Кеннет Брана; і коли в поїзді, в якому він подорожує, трапляється вбивство, він починає підозрювати всіх і кожного. Серед його підозрюваних опиняються гангстер Джонні Депп, вдова Мішель Пфайффер, гувернантка Дейзі Рідлі й місіонерка Пенелопа Крус.

Милий закулісний погляд на Джоша Гада і Джуді Денч на зйомках «Вбивства в „Східному Експресі“» ви знайдете тут. У кіно з 9 листопада.

3 червня 2017,  17:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

20 років після виходу фільму «Її величність Місіс Браун» Джуді Денч знову постає перед глядачем в образі королеви Вікторії в першому трейлері біографічної драми «Вікторія і Абдул». Вона розповість про незвичайну дружбу королеви з молодим індійським клерком Абдулом Карімом, якого втілив Алі Фазал. Також у фільмі зіграють Майкл Гембон, Олівія Вільямс і Едді Іззард.

Режисером картини є 2-кратний оскарівський номінант Стівен Фрірз, який зняв «Королеву» і «Філомену». За свою гру в «Філомені» Денч була знову номінована на «Оскар», так що американські кіноакадеміки напевно не обділять своєю увагою й «Вікторію і Абдула».

1 червня 2017,  16:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер детективної драми «Вбивство в „Східному експресі“» відправляє нас в подорож на поїзді, де сталося жахливе вбивство, і кожен його пасажир є підозрюваним в очах великого детектива Еркюля Пуаро, якого грає Кеннет Брана. Отож, вбивцею може виявитися будь-хто з героїв у втіленні Джонні Деппа, Дейзі Рідлі, Мішель Пфайффер, Пенелопи Крус, Віллема Дефо, Джуді Денч та Джоша Гада. Хто ж з них винен?..

Більше про героїв Брани і Рідлі ви дізнаєтеся тут. Фільм вийде в український прокат 9 листопада, так що чекаємо дубльований трейлер.

14 травня 2016,  14:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый трейлер «Тюльпанной лихорадки» показывает несчастливый брак обладателей «Оскара» Кристофа Вальца и Алисии Викандер, которая любой ценой готова от него сбежать.

Читати далі...