Ідріс ЕльбаIdris Elba

Ідріс Ельба / Idris Elba
Народився 6 вересня 1972; Лондон, Англія, Великобританія
Зріст: 190 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Ідріса Ельби

Їжак Сонік 3 (2024) ... Knuckles
Хлопчик, Кріт, Лис та Кінь (2022) ... The Fox
Звір (2022) ... Dr. Nate Samuels
Тор: Любов і грім (2022) ... Heimdall
Три тисячі років бажань (2022) ... The Djinn
Їжак Сонік 2 (2022) ... Knuckles
Тим болючіше падати (2021) ... Rufus Buck
Загін самогубців: Місія навиліт (2021) ... Bloodsport
Міський ковбой (2020) ... Harp, продюсер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ідріса Ельби. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ідріса Ельби

Написати коментар...
Написати коментар...