7 персональних постерів фентезі «Артеміс Фаул»

18 червня 2020,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова колекція постерів сімейного фентезі «Артеміс Фаул», яке ґрунтується на серії однойменних романів ірландського письменника Йона Колфера, представляє його 7 основних персонажів, включаючи героя Коліна Фаррелла.

Фільм «Артеміс Фаул» слідує за пригодами 12-річного кримінального генія Артеміса Фаула II, який повинен роздобути небезпечну магічну зброю, щоб повернути свого батька Артеміса Фаула I додому.

Разом з Артемісом Фаулом II (Фердія Шоу) та його батьком (Колін Фаррелл) на персональних постерах можна побачити відважного тілоохоронця родини Фаул Дворецькі (Нонсо Анозі) і його молодшу сестру Джульєтту (Тамара Смарт), капітана ЛЕППРКОНа Голлі Шорт (Лара МакДоннел), талановитого злодія гнома Мульча Діггінса (Джош Гад) і командира Рут (Джуді Денч), яка командує ельфійською підземною поліцією.

Режисером екранізації романів Колфера став Кеннет Брана, який в 2015 році зняв для студії Disney рімейк мультфільму «Попелюшка».

Прем'єра фентезі «Артеміс Фаул» на стримінговій платформі Disney+ відбулася 12 червня, але незважаючи на чарівні постери і яскраву промо-кампанію фільм Брани отримав всього 10% позитивних рецензій критиків на сайті Rotten Tomatoes.

Читайте також: 12 цікавих фактів про фентезі від Disney «Артеміс Фаул», на яке ми чекали майже 20 років.

1872 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: