Новини фільмів, в яких згадується Менді Мур

4 серпня 2023,  23:33 | Новини фільмів

Рімейк «Русалонька», який вийшов у кіно у травні, вже приніс студії Disney більше пів мільярда доларів, тож вона швидко знайшла інший прибутковий проєкт, яким має стати рімейк її популярного мультфільму «Рапунцель».

Читати далі...
12 жовтня 2019,  17:03 | Новини фільмів

Акторский склад військового фільму Роланда Еммеріха «Мідвей» позує для ретро-портретів своїх персонажів на нових персональних постерах.

Читати далі...
16 вересня 2019,  22:25 | Новини фільмів

Другий трейлер військового бойовика «Мідвей» від режисера фільмів «День незалежності» і «2012» Роланда Еммеріха показує, як зірковий акторський склад намагається запобігти другому Перлу Харбору і врятувати мільйони життів.

У фільмі «Мідвей» Ед Скрейн, Менді Мур, Вуді Гаррельсон, Люк Еванс, Патрік Вілсон, Александр Людвіг та Нік Джонас відправляються у червень 1942 року, коли в розпал Другої світової війни американська розвідка дізнається про плани Японії здійснити масштабну атаку на острови Мідвей, щоб отримати стратегічно важливий майданчик для нападу на США. Доля країни та мільйонів її людей опиняється в руках відважних солдатів і офіцерів, які відправляються в бій в Тихому океані.

Дивіться також український трейлер фільму «Мідвей», який вийде в український прокат наприкінці осені, 28 листопада.

26 липня 2019,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер військового бойовика «Мідвей», який був заснований на реальних подіях і зібрав зірковий акторський склад.

У центрі сюжету нового фільму від режисера «Дня незалежності» Роланда Еммеріха буде битва за Мідвей між американським флотом та імперським флотом Японії, що стало поворотним моментом у боротьбі за Тихий океан під час Другої світової війни. Це історія про командувачів та рядових солдатів, їхню стійкість та відвагу у боротьбі з ворогом.

На великі екрани «Мідвей», де зіграють Ед Скрейн, Менді Мур, Люк Еванс, Патрік Вілсон, Вуді Гаррельсон та Нік Джонас, прибуде наприкінці року, 28 листопада.

27 червня 2019,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Дня незалежності» Роланд Еммеріх зняв військову драму «Мідвей», в якій зіграли Ед Скрейн, Патрік Вілсон, Люк Еванс, Нік Джонас, Менді Мур, Аарон Екхарт та Вуді Гаррельсон.

Фільм «Мідвей» розповість про битву за Мідвей, зіткнення американського військового флоту та Імператорського Флоту Японії, яка стала поворотним моментом в пануванні над Тихим океаном під час Другої світової війни. Сюжет буде слідувати за лідерами і солдатами, які використовували свої інстинкти, силу духу та мужність, щоб зробити неможливе і запобігти другому Перлу Харбору.

Світова прем'єра нової картини Еммеріха відбудеться в листопаді.

30 грудня 2018,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній тиждень 2018 року вийшли нові трейлери фентезі «Майбутній король», української комедії «Продюсер» та очікуваного горора «Ми», а також нові ТБ-ролики супергеройських екшенів «Капітан Марвел» і «Шазам!», супергеройського трилера «Скло» та історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Читати далі...
26 грудня 2018,  20:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті в мережу потрапив трейлер драматичної картини Мішель Шумахер «Мене тут немає», чия світова прем'єра відбулася у вересні 2017 року на кінофестивалі в Лондоні.

У драмі «Мене тут немає» лауреат премії «Оскар» Дж.К. Сіммонс втілює нещасного та самотнього чоловіка похилого віку на ім'я Стів, який отримує телефонний дзвінок від своєї мами (зірка серіалу «Це ми» Менді Мур), який повідомляє, що його кохана Карен (Майка Монро) померла. Він починає згадувати свою молодість з нею, намагаючись впоратися з минулим і сьогоденням, і незабаром розуміє, що час це зовсім не такий ворог, яким він завжди його вважав.

Роль молодого Стіва виконує зірка блокбастера «Перший месник: Протистояння» Себастіан Стен, а маленького Стіві — зірка ситкому «Юний Шелдон» Іен Армітедж.

30 липня 2018,  18:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося дебютний фрагмент науково-фантастичного екшену «Темні уми», чий сюжет нагадує супергеройський серіал «Обдаровані».

Читати далі...
21 липня 2018,  02:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Події науково-фантастичного екшену Дженніфер Ю «Темні уми» будуть відбуватися у світі, де діти мають суперздібності різних рівнів.

Читати далі...
2 квітня 2018,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень порадував нас новими трейлерами до фільмів «Титан», «Кінцева» та «Темні уми», розширеним ТБ-роликом блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» і повноцінним трейлером 2 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...
28 березня 2018,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox представила перший трейлер фантастичної картини «Темні уми» від продюсерів оскароносного фільму «Прибуття» і хітового серіалу «Дуже дивні справи».

«Темні уми» засновані на романі-антиутопії Александри Бракен, в якому 98% дітей Америки вбиває страшна хвороба, а ті 2% тінейджерів, що вижили, отримують надздібності. Головною героїнею історії виступає 16-річна дівчина Рубі, яку грає Амандла Стенберг (Рута з «Голодних ігор»). Вона є однією з наймогутніших представниць покоління виживших і разом з іншими володарями суперздібностей намагається втекти від уряду, що оголосив на них полювання.

Також в «Темних умах» з'являться зірка серіалу «Це ми» Менді Мур та зірка «Гри престолів» Гвендолін Крісті.

У світовий прокат науково-фантастичний трилер режисера Дженніфер Ю, номінованої на «Оскар» за мультфільм «Панда Кунг-Фу 2», вийде в серпні.

17 червня 2017,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда триллера «Синяя бездна» Мэнди Мур показывает, как можно укротить океанского монстра.

Читати далі...