Рапунцель: Заплутана історія (2010) мультфільмTangled

Рапунцель: Заплутана історія
Привабливий розбійник Флінн подорожує по життю з легкістю, лише тому, що він гарний, балакучий і фартовий. І здавалося, фортуна завжди на його боці, поки одного разу він не вибирає високу вежу в густій хащі лісу в якості «спокійного» притулку. Флінн виявляється зв'язаним по руках і ногах юною красунею по імені Рапунцель.Якщо ви думаєте, що найцікавіше в ній - це 21 метр чарівних золотистого волосся, то ви помиляєтеся! Замкнута в башті і відчайдушно шукаюча пригод, Рапунцель вирішує використовувати Флінна в якості квитка у великий світ. Спочатку комічне викрадення, потім безневинний шантаж - і ось наші герої на волі. Разом з головними героями в авантюрну подорож вирушать бравий кінь-шукач Максимус, ручний хамелеон і зграя навіжених розбійників.
100%
3
0%
0

Жанри: комедія, мелодрама, мультфільм, мюзикл, пригоди, сімейний, фентезі
Вікові обмеження: в Україні 6+
Бюджет: $260 000 000
Формат: IMAX 3D
Тривалість: 1 г. 40 хв.
Країна: США
Світова прем'єра: 24 листопада 2010

Чи знаєте ви?

Чтобы передать на экране движение волос, была разработана специальная программа Dynamic Wires. Раньше никому в анимации не доводилось рисовать такое количество волос, и ни одна главная героиня в истории кино не носила на голове такую роскошную причёску.

Відео матеріали «Рапунцель: Заплутана історія»

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Рапунцель: Заплутана історія». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про мультфільм «Рапунцель: Заплутана історія»

SpaceMonkey

25 листопада 2010, 23:39

А компьютером управляют не человеческие руки? Вы вообще представляете, как создается графика на компьютере? Ее создают и художники, и дизайнеры, и программисты. Если создателям так легче выражать свои идеи, то что в этом плохого. Мне кажется, ваше мнение слишком предвзято.
9 / 2 
Написати коментар...
Написати коментар...

Рапунцель: Заплутана історія, мультфільм 2010
Прем'єра 24.11.2010
Жанри: комедія, мелодрама, мультфільм, мюзикл, пригоди, сімейний, фентезі
США