Оновлення, в яких згадується Менді Мур

8 вересня 2017,  12:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний тизер 2 сезону популярної драми «Це ми» повідомляє, що очікування майже дійшло до кінця. У нових серіях ми дізнаємося більше про минуле Джека (Майло Вентімілья) та Ребекки (Менді Мур) Пірсон і про те, як вони ростили своїх незвичайних «трійнят» Кевіна (Джастін Хартлі), Кейт (Кріссі Мец) і Рендалла (Стерлінг К. Браун), які тепер стали дорослими й намагаються впоратися зі своїми особистими проблемами.

Зворушливий фрагмент 2 сезону дивіться тут. Серіал повертається на екрани 26 вересня.

4 вересня 2017,  14:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал NBC поділився зворушливим дебютним фрагментом 2 сезону популярної драми «Це ми». У ньому Рендалл (Стерлінг К. Браун) запитує у Ребекки (Менді Мур) пораду щодо усиновлення, і мати розповідає, що саме його батько Джек (Майло Вентімілья) наполіг на тому, щоб взяти до себе Рендалла, після того як вони втратили одного з трійнят.

Серіал, який зараз претендує на 10 премій «Еммі», повернеться на екрани 26 вересня.

15 червня 2017,  16:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося напружений фінальний трейлер трилеру з елементами горору «Синя безодня», де Менді МурПам'ятна прогулянка», «Це ми») і Клер ХолтH2O: Просто додай води», «Щоденники вампіра») грають сестер, які вирішили пірнути з аквалангом, щоб зблизька побачити акул. Їм казали, що це безпечно, але трос порвався, й вони опинились на глибині 47 метрів у клітці в оточенні акул, а запас їх повітря швидко закінчується...

Новий фільм режисера горору «По той бік дверей» Йоханнеса Робертса стартує в українських кінотеатрах сьогодні. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

16 січня 2017,  12:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Рапунцель, Флінн Райдер та їх друзі повертаються в диснеївському мультсеріалі «Рапунцель: Скоро щаслива назавжди». У ньому на героїв чекають нові пригоди, які будуть відбуватися з ними між подіями мультфільму «Рапунцель: Заплутана історія», номінованого на «Оскар» і «Золотий глобус», та короткометражкою «Рапунцель: Щаслива назавжди».

Прем'єра мультсеріалу, де головних героїв знову озвучать Менді Мур і Закарі Левай, відбудеться пізніше в цьому році.