Новини, в яких згадується Менді Мур

25 серпня 2023,  01:46 | Кастінг

Повідомляється, що студія Walt Disney Pictures бачить в ролі Рапунцель у своєму майбутньому рімейку зірку фільмів «Чорна вдова» та «Маленькі жінки» Флоренс П'ю. Проте поки невідомо, чи погодиться вона на роль діснеївської принцеси.

Читати далі...
4 серпня 2023,  23:33 | Новини фільмів

Рімейк «Русалонька», який вийшов у кіно у травні, вже приніс студії Disney більше пів мільярда доларів, тож вона швидко знайшла інший прибутковий проєкт, яким має стати рімейк її популярного мультфільму «Рапунцель».

Читати далі...
17 жовтня 2020,  11:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кожна родина заслуговує на новий початок. Телеканал NBC представив повноцінний трейлер 5 сезону своєї хітової драми «Це ми», який розповідає про життя декількох поколінь родини Пірсонів. І вони чекають на поповнення.

Читати далі...
25 вересня 2020,  19:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець і шоураннер популярного драматичного серіалу «Це ми» Ден Фогельман поділився першою фотографією зі зйомок 5 сезону, на якій його головні актори Менді Мур і Майло Вентімілья дотримуються соціальної дистанції.

Читати далі...
31 березня 2020,  17:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінал 4 сезону хітового драматичного серіалу «Це ми» розкрив, якою буде найвеличніша історія кохання Кевіна, і показав, що вона тільки починається.

Читати далі...
14 лютого 2020,  23:37 | Новини серіалів

Хітовий драматичний серіал «Це ми» продовжує випробовувати наші слізні канали у фрагменті 13 серії 4 сезону Ребекка повідомляє своїй дочці Кейт про те, що у неї почалися проблеми з пам'яттю.

У новій серії Ребекка (Менді Мур) та Кейт (Кріссі Мец) відправляються в басейн, і Ребекка нарешті знаходить в собі сили розповісти дочці про те, що вона почала забувати деякі речі, після чого вона вирішила сходити до лікарів, і вони поставили їй діагноз помірне когнітивне порушення, що з часом може призвести до деменції або Альцгеймера. Але Ребекка говорить, що Кейт не потрібно сумувати, і вона сама більше не буде переживати через дрібниці і сумувати, а навпаки буде жити і радіти кожному дню. У кінці мати й дочка мило обіймаються, а нам потрібні хусточки.

Наступна серія 4 сезону серіалу «Це ми», яка отримала назву «The Cabin» («Хатина»), прибуде на екрани 19 лютого за українським часом.

12 жовтня 2019,  17:03 | Новини фільмів

Акторский склад військового фільму Роланда Еммеріха «Мідвей» позує для ретро-портретів своїх персонажів на нових персональних постерах.

Читати далі...
16 вересня 2019,  22:25 | Новини фільмів

Другий трейлер військового бойовика «Мідвей» від режисера фільмів «День незалежності» і «2012» Роланда Еммеріха показує, як зірковий акторський склад намагається запобігти другому Перлу Харбору і врятувати мільйони життів.

У фільмі «Мідвей» Ед Скрейн, Менді Мур, Вуді Гаррельсон, Люк Еванс, Патрік Вілсон, Александр Людвіг та Нік Джонас відправляються у червень 1942 року, коли в розпал Другої світової війни американська розвідка дізнається про плани Японії здійснити масштабну атаку на острови Мідвей, щоб отримати стратегічно важливий майданчик для нападу на США. Доля країни та мільйонів її людей опиняється в руках відважних солдатів і офіцерів, які відправляються в бій в Тихому океані.

Дивіться також український трейлер фільму «Мідвей», який вийде в український прокат наприкінці осені, 28 листопада.

31 серпня 2019,  21:46 | Новини серіалів

Наше улюблене сімейство Пірсонів повертається в офіційному трейлері 4 сезону хітового драматичного серіалу «Це ми», який вийшов сьогодні.

«Це ми» розповідає життєву, відверту і зворушливу історію злетів та падінь Ребеки і Джека Пірсонів (Менді Мур і Майло Вентімілья) та їхніх трьох дітей Рендалла (Стерлінг К. Браун), Кейт (Кріссі Мец) та Кевіна (Джастін Гартлі), які народилися в один день. У трейлері Ребекка говорить Джеку, що «дивно, як іноді абсолютний незнайомець стає частиною твоєї історії», а потім нам показують альтернативну реальність і представляють перший погляд на персонажів Дженніфер Моррісон і Омара Еппса, які раніше знімалися в «Хаусі».

Також трейлер розкриває, що прем'єра 4 сезону відбудеться 24 вересня.

26 липня 2019,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер військового бойовика «Мідвей», який був заснований на реальних подіях і зібрав зірковий акторський склад.

У центрі сюжету нового фільму від режисера «Дня незалежності» Роланда Еммеріха буде битва за Мідвей між американським флотом та імперським флотом Японії, що стало поворотним моментом у боротьбі за Тихий океан під час Другої світової війни. Це історія про командувачів та рядових солдатів, їхню стійкість та відвагу у боротьбі з ворогом.

На великі екрани «Мідвей», де зіграють Ед Скрейн, Менді Мур, Люк Еванс, Патрік Вілсон, Вуді Гаррельсон та Нік Джонас, прибуде наприкінці року, 28 листопада.

10 липня 2019,  01:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Менді Мур поділилася першою закулісною фотографією зі зйомок 4 сезону хітового драматичного серіалу «Це ми», на якій вона позує, обіймаючи свого екранного чоловіка Майло Вентімілью.

Читати далі...
27 червня 2019,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Дня незалежності» Роланд Еммеріх зняв військову драму «Мідвей», в якій зіграли Ед Скрейн, Патрік Вілсон, Люк Еванс, Нік Джонас, Менді Мур, Аарон Екхарт та Вуді Гаррельсон.

Фільм «Мідвей» розповість про битву за Мідвей, зіткнення американського військового флоту та Імператорського Флоту Японії, яка стала поворотним моментом в пануванні над Тихим океаном під час Другої світової війни. Сюжет буде слідувати за лідерами і солдатами, які використовували свої інстинкти, силу духу та мужність, щоб зробити неможливе і запобігти другому Перлу Харбору.

Світова прем'єра нової картини Еммеріха відбудеться в листопаді.

30 грудня 2018,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній тиждень 2018 року вийшли нові трейлери фентезі «Майбутній король», української комедії «Продюсер» та очікуваного горора «Ми», а також нові ТБ-ролики супергеройських екшенів «Капітан Марвел» і «Шазам!», супергеройського трилера «Скло» та історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Читати далі...
26 грудня 2018,  20:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті в мережу потрапив трейлер драматичної картини Мішель Шумахер «Мене тут немає», чия світова прем'єра відбулася у вересні 2017 року на кінофестивалі в Лондоні.

У драмі «Мене тут немає» лауреат премії «Оскар» Дж.К. Сіммонс втілює нещасного та самотнього чоловіка похилого віку на ім'я Стів, який отримує телефонний дзвінок від своєї мами (зірка серіалу «Це ми» Менді Мур), який повідомляє, що його кохана Карен (Майка Монро) померла. Він починає згадувати свою молодість з нею, намагаючись впоратися з минулим і сьогоденням, і незабаром розуміє, що час це зовсім не такий ворог, яким він завжди його вважав.

Роль молодого Стіва виконує зірка блокбастера «Перший месник: Протистояння» Себастіан Стен, а маленького Стіві — зірка ситкому «Юний Шелдон» Іен Армітедж.

3 вересня 2018,  17:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний промо-ролик 3 сезону хітової сімейної драми «Це ми», яка в цьому році отримала 5 номінацій на премію «Еммі», обіцяє нові сюрпризи.

«Це ми» розповідає історію родини Пірсів: батька і матері Джека (Майло Вентімілья) і Ребеки (Менді Мур) та їхніх трьох дітей Рендалла (Стерлінг К. Браун), Кейт (Кріссі Мец) і Кевіна (Джастін Гартлі). Майбутні серії покажуть, як Рендалл, Кейт і Кевін святкують свій 38-й день народження і загадують бажання на майбутнє, а флешбеки розкриють, як Джек зустрів Ребекку.

Серіал «Це ми» повертається 25 вересня.