13 персональних постерів з героями фільму «Мідвей» від Роланда Еммеріха

12 жовтня 2019,  17:03 | Новини фільмів

Акторский склад військового фільму Роланда Еммеріха «Мідвей» позує для ретро-портретів своїх персонажів на нових персональних постерах.

Історична стрічка від режисера «Дня незалежності» покаже одну з найбільш масштабних битв в океані під час Другої світової війни битву за Мідвей, яка відбулася у червні 1942 року і стала поворотною подією в боротьбі американців і японців за Тихий океан.

Головним героєм фільму «Мідвей» буде пілот-бомбардувальник Дік Бест у втіленні Еда Скрейна, а його дружину Енн Бест зіграє Менді Мур.

Далі ви знайдете портрети Патріка Вілсона (капітан-лейтенант Едвін Лейтон), Вуді Гаррельсона (адмірал Честер Німіц), Аарона Екхарта (підполковник Джиммі Дуліттл), Люка Еванса (капітан-лейтенант Клеренс Вейд МакКласкі), Ніка Джонаса (авіаційний машиніст Бруно Гайдо), Даррена Крісса (капітан-лейтенант Юджин Ліндсі), Денніса Квейда (віце-адмірал Вільям «Буйвол» Голсі), Кіана Джонсона (головний авіаційний радист Джеймс Мюррей) та Люка Клеінтенка (лейтинант Клеренс Ерл Дікінсон).

Також по постеру отримали японські актори Ецусі Тоєкава і Таданобу Асано, які втілюють адмірала Ісороку Ямамото і контр-адмірала Тамона Ямагуті, що виступають в даній битві на протилежній стороні.

Замикає цю колекцію постерів груповий постер, який збирає більшість з цих персонажів разом на тлі палаючих літаків і кораблів.

Українська прем'єра кінокартини «Мідвей» відбудеться 28 листопада.

2975 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: