Новини, в яких згадується Джон Бернтал

Рецензія на фільм «Король Річард: Виховуючи чемпіонок»
Оскароносна та надихаюча роль Вілла Сміта
8 квітня 2022,  23:03 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Імена видатних американських тенісисток Вінус та Серени Вільямс вже давно стали відомими у всьому світі навіть тим, хто не особливо знається на тенісі. Ці дві жінки досягли у грі, яка ще нещодавно вважалася грою виключно білих чоловіків, небувалих висот, і своїм приголомшливим успіхом вони зобов'язані не лише своєму таланту та працьовитості, а й своєму батькові Річарду Вільямсу, якого медіа «скромно» прозвали Король Річард. Саме його історію розповідає біографічна драма «Король Річард: Виховуючи чемпіонок», головна роль в якій принесла Віллу Сміту довгоочікуваний «Оскар».

Читати далі...
19 березня 2022,  12:16 | Новини зірок

Смілива та відважна боротьба українського народу проти країни-терориста росії надихає людей по всьому світові. Знаменитості та кінозірки один за одним висловлюють підтримку українцям та вражаються силі духу нашого народу та прагненню свободи й волі від оккупанта.

Читати далі...
6 березня 2021,  23:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У графіку українських прем'єр цієї весни з'явився фільм «Ті, хто бажає мені смерті» («Those Who Wish Me Dead»), головну роль в якому виконає лауреатка премії «Оскар» Анджеліна Джолі. Його прем'єра очікується 13 травня.

Читати далі...
21 жовтня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Вілл Сміт приступив до зйомок біографічної стрічки «Король Річард», де він зіграє батька і тренера майбутніх тенісисток-чемпіонок Серени та Вінус Вільямс.

Читати далі...
9 червня 2020,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху фільму «Пташиний короб» лауреатка премії «Оскар» Сандра Буллок вирішила продовжити свою співпрацю зі стримінговою платформою Netflix та виконати головну роль в її новій драмі від режисера Нори Фіншелдт.

Читати далі...
30 травня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий американський актор Джеймс Гандольфіні багато років грав кримінального боса Тоні Сопрано в хітовому серіалі «Клан Сопрано», а тепер його син Майкл зіграє юного Тоні у фільмі «Усі святі Ньюарка».

Читати далі...
30 травня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився офіційний трейлер драматичного фільму «В'єна і примари», який сюжетом і атмосферою нагадує культову оскароносну стрічку Кемерона Кроу «Майже знаменитий».

Читати далі...
28 квітня 2020,  15:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати-режисери Ентоні та Джо Руссо придумали несподіване, але дуже смішне закулісне камео для Карателя в супергеройському блокбастері «Месники: Завершення».

Читати далі...
16 вересня 2019,  13:43 | Новини фільмів

Лауреати премії «Оскар» Крістіан Бейл та Метт Деймон вирішують перевернути світ автоперегонів у другому офіційному трейлері біографічної драми «Аутсайдери», яким у неділю поділилася студія 20th Century Fox.

Новий фільм режисера Джеймса Менголда, який у минулому році був номінований на «Оскар» за супергеройський екшен «Логан», відправить нас у 1966 рік і покаже протистояння двох гігантів автомобільної промисловості Ford та Ferrari, які вирішили раз і назавжди з'ясувати, чиї машини є швидшими, виступивши у 24-годинній гонці на витривалість Ле-Ман. Щоб здобути в ній перемогу, компанія Ford наймає видатного конструктора Керролла Шелбі (Деймон) та відважного гонщика Кена Майлса (Бейл), щоб вони створили новий швидкісний спорткар... всього за 90 днів.

В кінотеатри України байопік «Аутсайдери», де також зіграють Катріна Балф, Джон Бернтал, Ноа Джуп, Джей Джей Філд та Іен Гардінг, примчить 14 листопада.

23 червня 2019,  17:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Твен і його подорожі американськими просторами відпочивають. Дивимося офіційний трейлер драматичного фільму «Сокіл з арахісової пасти», в якому знялися Шайа ЛаБаф, Дакота Джонсон, Джон Бернтал і Брюс Дерн.

Пригодницька драма Тайлера Нілсона і Майка Шварца розповість про Зака (Зак Готтзаген), молодого чоловіка з синдромом Дауна, який тікає з інтернату, щоб вступити до професійної школи реслінга свого ідола (Томас Гейден Черч). По дорозі до мрії він зустрічає дрібного злочинця у бігах Тайлера (Шайа ЛаБаф), який несподівано стає його тренером і другом. Разом вони подорожують по річці, ловлять рибу, п'ють віскі, шукають Бога і переконують добру робітницю інтернату Елеонору (Дакота Джонсон), яка повинна повернути Зака назад, приєднатися до них.

В американський прокат фільм «Сокіл з арахісової пасти», який весною отримав приз на кінофестивалі SXSW, вийде у серпні. Дата його української прем'єри поки не повідомляється.

17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
14 червня 2019,  19:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристебніть ремені! Під час фіналу чемпіонату NBA був показаний новий трейлер спортивного байопіку «Аутсайдери», в якому зіграють Метт Деймон, Крістіан Бейл і Джон Бернтал.

Спортивна драма від режисера «Логана» Джеймса Менголда розповість про протистояння двох гігантів автомобільної промисловості Ford та Ferrari, які у 1966 році змагаються за першість в 24-годинній гонці на витривалість Ле-Ман. Щоб здобути в ній перемогу, боси Ford наймають конструктора Керролла Шелбі (Деймон) і британського гонщика Кена Майлса (Бейл), щоб вони створили новий швидкісний спорткар. І на це у них є всього 90 днів.

На початку місяця також вийшов перший український трейлер фільму «Аутсайдери», який повідомив, що українські глядачі зможуть побачити його на великому екрані з 14 листопада.

28 травня 2019,  02:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив дебютний кадр нової біографічної драми «Аутсайдери», головні ролі в якій виконають лауреати премії «Оскар» Крістіан Бейл та Метт Деймон.

Читати далі...
17 січня 2019,  01:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Біллі Руссо повертається з військом, щоб помститися Френку Каслу, у свіжому трейлері 2 сезону серіалу «Каратель».

У фіналі 1 сезону поєдинок Френка Касла (Джон Бернтал) та його колишнього друга і товариша по службі Біллі Руссо (Бен Барнс), який його зрадив, завершився перемогою першого: Френк розбив обличчя Біллі об дзеркало, але залишив його в живих. Тепер Біллі ховає своє обличчя в шрамах під маскою Джігсо і відкриває на Френка криваве полювання. Тим часом Каратель вирішує допомогти молодій дівчині Емі Бендікс (Джорджіа Вігхем), яку хочуть убити небезпечні люди, а в перервах між бійками герой пристрасно цілується з новою жінкою, як показує даний трейлер.

Прем'єра нових серій «Карателя» відбудеться вже цієї п'ятниці, 18 січня.

14 січня 2019,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня прямо з космосу прибув третій офіційний трейлер супергеройського екшену «Капітан Марвел», а також вийшли українські трейлери фентезійного бойовика «Хеллбой», трилера «Ми» та горора «Щасливий день смерті 2», зворушливий ТБ-ролик мультфільму «Як приборкати дракона 3: Прихований світ» і новий трейлер фінального сезону фентезі «Гра престолів».

Читати далі...