Майкл ГандольфініMichael Gandolfini

Майкл Гандольфіні / Michael Gandolfini
Народився США
Зріст: 180 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Майкла Гандольфіні

Пропозиція (2022) ... Andy Calhoun
Усі святі Ньюарка (2021) ... Teenage Tony Soprano
Черрі (2021) ... актор
Вісім подруг Оушена (2018) ... Bus Boy
Двійка (2017) ... Joey Dwyer
The Boy, the Dog and the Clown () ... Weston
Відео з участю Майкла Гандольфіні
Зображення Майкла Гандольфіні

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Майкла Гандольфіні. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Майкла Гандольфіні

Написати коментар...
Написати коментар...