Сандра Буллок, Віола Девіс та Джон Бернтал зіграють в драмі від Netflix

9 червня 2020,  20:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху фільму «Пташиний короб» лауреатка премії «Оскар» Сандра Буллок вирішила продовжити свою співпрацю зі стримінговою платформою Netflix та виконати головну роль в її новій драмі від режисера Нори Фіншелдт.

Поки безіменна драматична стрічка Фіншелдт розповість про жінку на ім'я Рут Слейтер, яку випускають з в'язниці, де вона сиділа за жорстокий злочин. На свободі Рут намагається знайти своє місце в суспільстві, яке відмовляється прощати її минуле.

Буллок виконає роль Рут, а також разом з нею у фільмі зіграють зірка хітового серіалу «Як уникнути покарання за вбивство» Віола Девіс та зірка серіалів «Ходячі мерці» і «Каратель» Джон Бернтал, чиї ролі поки не розголошуються.

У числі сценаристів проекту значиться Крістофер МакКворріМісія неможлива: Фолаут», «Кращий стрілець: Меверік»).

Для Буллок, яка отримала «Оскар» у 2010 році за драму «Невидима сторона», роль у стрічці Фіншелдт буде першою після фільмів «Вісім подруг Оушена» і «Пташиний короб», чиї прем'єри відбулися в 2018 році.

Девіс нещодавно виконала головні ролі в екшен-трилері «Вдови» і драматичній комедії «Нульовий загін», а в наступному році повернеться на екрани в ролі Аманди Воллер в супергеройському екшені «Загін самогубців 2».

Бернтал зіграв в минулому році у фільмах «Арахісовий сокіл» і «Аутсайдери». У майбутньому його можна буде побачити у стрічках «В'єна і примари», «Усі святі Ньюарка» та «Король Річард».

Прем'єра драми Фіншелдт, чиї зйомки стартували в лютому, але їх поставила на паузу пандемія коронавірусу, очікується в 2021 році.

2150 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: