Том Круз зіграє головну роль у наступному фільмі режисера «Легенди Г'ю Гласса»

23 лютого 2024,  15:29 | Кастінг

Зірка франшизи «Місія неможлива» Том Круз знайшов свій новий проєкт. Це буде наступна стрічка видатного мексиканського кінорежисера Алехандро Гонсалеса Іньярріту, який має аж 4 премії «Оскар».

Студії Warner Bros. Pictures та Legendary Entertainment ведуть переговори з Крузом та Іньярріту щодо їхнього спільного безіменного кінопроєкту, чий сюжет поки що тримається у таємниці, повідомляє сайт Deadline.

Цей фільм стане першою англомовною стрічкою Іньярріту після його знаменитого фільму «Легенда Г'ю Гласса», що вийшов у 2015 році і приніс довгоочікуваний «Оскар» виконавцю головної ролі Леонардо ДіКапріо.

Ви також можете знати Іньярріту за його відомими стрічками «Бердмен» (за нього режисер отримав 3 «Оскари»), «Б'ютіфул», «Вавилон» і «21 грам».

На рахунку Круза є 4 номінації на «Оскар» за фільми «Топ Ґан: Меверік», «Магнолія», «Джеррі Магуайєр» і «Народжений четвертого липня». Він також виступить продюсером нової стрічки Іньярріту, тож має гарні шанси знову бути номінованим на «Оскар».

Минулого року Круза можна було знову побачити у кінотеатрах в образі суперагента Ітана Ганта в шпигунському екшені «Місія неможлива: Розплата. Частина перша». Наступна «Місія неможлива» вийде в прокат у 2025 році.

514 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: