Віола ДевісViola Davis

Віола Девіс / Viola Davis
Народилася 11 серпня 1965; Сент-Метьюз, Південна Кароліна, США
Зріст: 165 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Віоли Девіс

Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій (2023) ... Dr. Volumnia Gaul
Королева-воїн (2022) ... Nanisca, продюсер
Перша леді (2022) ... Michelle Obama, продюсер (исполнительный продюсер)
Миротворець (2022) ... Amanda Waller
Непрощенна (2021) ... Liz Ingram
Загін самогубців: Місія навиліт (2021) ... Amanda Waller
Ма Рейні: Мати блюзу (2020) ... Ma Rainey
A Touch of Sugar (2019) ... рассказчик

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Віоли Девіс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Віоли Девіс

Написати коментар...
Написати коментар...