Рецензії, в яких згадується Віола Девіс

Рецензія на фільм «Чорний Адам»
Посередня супергеройська пригода Двейна Джонсона
6 грудня 2022,  20:54 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Багато років у франшизі «Форсаж» актора Двейна Джонсона жартівливо називали Галком, оскільки його фізичній формі міг би позаздрити навіть Арнольд Шварценеггер на піку своєї слави. Проте Джонсон весь цей час мріяв зіграти зовсім іншого супергероя, навіть не супергероя, а антигероя. Якого звуть Тет Адам. Він не поступається силою самому Супермену, проте рідко грає за правилами. І хоча в коміксах DC він тісно пов’язаний з Шазамом (і носить схожий костюм), на великому екрані він вирішив дебютувати сольно, щоб бути у центрі уваги. Проте чи вдалося «Чорному Адаму» увійти в топ кращих супергеройських фільмів нашого часу, чи він виявився черговим фільмом на один раз від DC?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Загін самогубців: Місія навиліт»
Фантастична Харлі Квінн та банда суперлиходіїв за версією Джеймса Ганна
5 серпня 2021,  21:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У серпні 2016 року у великі екрани вийшов супергеройський блокбастер Девіда Ейра «Загін самогубців», який представив світу команду суперлиходіїв з коміксів DC, що змушені об'єднатися і відправитися у самовбивчу місію з порятунку світу (і потім отримати мінус 10 років від свого тюремного терміну), або урядова шишка Аманда Воллер буквально підірве їхні голови. І хоча – завдяки запаморочливій суперлиходійці Харлі Квінн – «Загін» здійснив вибух в популярній культурі, глядачі і критики прийняли його зі змішаними почуттями. Але студія Warner Bros. не втрачає надії (нам би всім її оптимізм) одного разу перетворити свою супергеройську франшизу DC на гідного конкурента для Marvel, і тому для другого «Загону самогубців» навіть найняла марвелівського режисера Джеймса Ганна, який зняв культові блокбастери «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2». Йому дали «повну свободу дій» (це офіційна версія студії і Ганна) і навіть дозволили зняти фільм з рейтингом 18+, як «Дедпул». Чи вдалося йому вдихнути життя в самовбивчу франшизу DC?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Королеви криміналу»
Мелісса МакКарті очолює ірландську мафію
9 серпня 2019,  03:21 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З кожним роком кримінальних історій, і зокрема історій про гангстерів, на великому екрані стає все менше, і поки затяті шанувальники цього жанру з передчуттям чекають виходу нового фільму Мартіна Скорсезе «Ірландець», студія New Line Cinema вирішила адаптувати гангстерський комікс від DC «Кухня», який в український прокат виходить з більш гучною назвою «Королеви криміналу» і розповідає про небезпечне тріо жінок-гангстерів.

Читати далі...