Вийшов перший трейлер антиутопії «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій»

5 травня 2023,  21:46 | Новини фільмів

Готові до ще одних «Голодних ігор»? Студія Lionsgate поділилася офіційним трейлером очікуваної молодіжної антиутопії «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій» за участю зірки кінокоміксу «Шазам! Лють богів» Рейчел Зеглер.

Нова частина успішної франшизи, заснованої на романах відомої письменниці Сьюзен Коллінз, буде приквелом, події якого будуть розвиватися за 64 роки до історії революціонерки Катніс Евердін. Фільм покаже, як молодий Коріолан Сноу, майбутній кривавий правитель Панема, буде ментором дівчини Люсі Грей Бейрд з 12-го Округу під час 10-х Голодних ігор. І в ході підготовки до Ігор він виявить, що у нього з'явилися до неї романтичні почуття.

Рейчел Зеглер, також відома за оскароносною стрічкою Стівена Спілберга «Вестсайдська історія», зіграє роль Люсі, а Том Бліт втілить молодого Коріолана Сноу.

Також компанію їм складуть зірка хітового серіалу «Ейфорія» Гантер Шафер, зірка «Гри престолів» Пітер Дінклейдж та лауреатка «Оскара» Віола Девіс.

Світова прем'єра фільму «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій», який зняв режисер франшизи Френсіс Лоуренс, відбудеться у листопаді.

921 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: