Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Нора ФиншелдтNora Fingscheidt

50%
0
50%
0

Фильмография

Непрощенная (2021) ... режиссер
Разрушительница системы (2019) ... режиссер, сценарист
Ohne diese Welt (2017) ... режиссер, сценарист
The License (2016) ... режиссер
Конец бульвара (2014) ... режиссер, сценарист
Brüderlein (2013) ... режиссер, сценарист
Изображения

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...