Перший погляд на Вілла Сміта в байопіку «Король Річард»

21 жовтня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Вілл Сміт приступив до зйомок біографічної стрічки «Король Річард», де він зіграє батька і тренера майбутніх тенісисток-чемпіонок Серени та Вінус Вільямс.

Фільм режисера Рейнальдо Маркуса Гріна, чиї зйомки зараз проходять в сонячному Лос-Анджелесі, розповість історію Річарда Вільямса, який ніколи не займався тенісом професійно, але розробив масштабний план на 78 сторінок, який перетворив його дочок Серену і Венус на найвеличніших тенісисток усіх часів.

Фотографії зі знімального майданчика від папараці, якими сьогодні поділився сайт Just Jared, показують Сміта в образі бородатого Річарда в білому спортивному костюмі з шортами та куртці з червоними смужками на тенісному корті.

Роль тенісного тренера Пола Коена в байопіку «Король Річард» повинен був зіграти Лів Шрайбер, але перед стартом зйомок його замінив Тоні Голдвін.

Компанію їм в кадрі складуть актори Джон Бернтал, Онжаню Елліс, Ділан МакДермотт, Сьюзі Абромейт і Джудіт Чепман, а ролі маленьких Серени та Вінус зіграють Демі Сінглтон і Санія Сідні.

На рахунку Сміта вже є 2 номінації на премію «Оскар» за головні ролі у біографічних фільмах «Алі» і «У погоні за щастям», і «Король Річард» може нарешті принести йому цю заповітну статуетку.

Прем'єра стрічки «Король Річард» очікується в листопаді 2021 року.

5191 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: