Новини серіалів, в яких згадується Джон Бернтал

17 січня 2019,  01:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Біллі Руссо повертається з військом, щоб помститися Френку Каслу, у свіжому трейлері 2 сезону серіалу «Каратель».

У фіналі 1 сезону поєдинок Френка Касла (Джон Бернтал) та його колишнього друга і товариша по службі Біллі Руссо (Бен Барнс), який його зрадив, завершився перемогою першого: Френк розбив обличчя Біллі об дзеркало, але залишив його в живих. Тепер Біллі ховає своє обличчя в шрамах під маскою Джігсо і відкриває на Френка криваве полювання. Тим часом Каратель вирішує допомогти молодій дівчині Емі Бендікс (Джорджіа Вігхем), яку хочуть убити небезпечні люди, а в перервах між бійками герой пристрасно цілується з новою жінкою, як показує даний трейлер.

Прем'єра нових серій «Карателя» відбудеться вже цієї п'ятниці, 18 січня.

10 січня 2019,  19:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Френк Касл не може стояти осторонь, коли страждають невинні люди, показує повноцінний трейлер 2 сезону його антигеройського серіалу «Каратель».

У майбутніх серіях колишній морпіх-який-став-лінчувальником Френк Касл (Джон Бернтал) намагається вести тихе життя в дорозі, поки випадково не втручається в бійку в барі і не рятує життя молодої дівчини на ім'я Емі Бендікс (Джорджіа Вігхем). Її загадкова історія зацікавлює Френка, і коли він вирішує допомогти дівчині, то привертає увагу нових ворогів, а скоро на нього відкриває полювання ще й колишній друг Біллі Руссо (Бен Барнс), який надягає маску і стає лиходієм Джігсо (Jigsaw). І поки Френк бореться з усіма ними, йому треба раз і назавжди визначитися з тим, чи бажає він прийняти свою долю в якості Карателя й надалі рятувати людей.

Всі серії 2 сезону «Карателя» стануть доступні для перегляду на стримінговому сервісі Netflix на наступному тижні, 18 січня.

4 січня 2019,  23:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Біллі Руссо надягає маску і готується до реваншу з Френком Каслом в свіжому тизер-трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Каратель».

«Каратель» є спін-оффом «Шибайголови» і слідує за пригодами колишнього морпіха Френка Касла (Джон Бернтал), який стає лінчувальником, щоб помститися за смерть своєї родини. В 1 сезоні він вів протистояння зі своїм колишнім товаришем по службі і близьким другом Біллі Руссо (Бен Барнс), який вижив у поєдинку з Карателем, але в результаті отримав серйозні пошкодження обличчя. Тизер-трейлер показує його шрами, а також маску, надівши яку, він з Біллі перетворюється на суперлиходія Джігсо (Jigsaw).

Виходу нових серій серіалу «Каратель» чекати залишилося недовго вони з'являться на Netflix рівно через два тижні, 18 січня.

5 січня 2018,  17:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Каратель», спін-офф «Шибайголови», повернеться з 2 сезоном, повідомила компанія Netflix за допомогою невеликого тизеру.

«Каратель» розповідає історію колишнього морпіха Френка Касла (Джон Бернтал), чия сім'я була убита. Він вирішує стати лінчувальником, який готовий будь-якими методами боротися зі злочинністю.

Прем'єра 1 сезону «Карателя» відбулася в листопаді минулого року, і зараз він доступний для перегляду на Netflix.

30 квітня 2016,  22:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix официально объявил, что антигерой Каратель получит свой сольный сериал, и уже представил к нему первый тизер.

Читати далі...
17 січня 2016,  13:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хоча Каратель Джона Бернтала ще не встиг з'явитися в нових серіях «Шибайголови», Netflix вже розробляє для нього сольний спін-офф.

Читати далі...
10 червня 2015,  12:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал Дрю Годдарда «Зірвиголова» знайшов свого Карателя. Роль антигероя дісталася акторові Джону Бернталу.

Актор, відомий за фільмами «Вовк з Уолл-стріт», «Лють» і серіалу «Ходячі мерці», втілить одного з найпопулярніших персонажів Marvel. У 2 сезоні «Шибайголови» (Зірвиголови) він зіграє Френка Касла, месника з псевдонімом Каратель, який планує очистити нью-йоркську Пекельну кухню, де народився і став супергероєм Шибайголова, чого б це ні коштувало.

Виконавчий продюсер «Шибайголови» Джозеф Лоуб про вибір Бернтала на цю роль:

Джон Бернтал приносить незрівнянну напругу в кожну роль, за яку береться, і потужне поєднання сили, мотивації і уразливості, які встановлюють зв'язок з публікою. Поява Касла принесе драматичні зміни в світ Метта Мердока, та ніщо більше не буде як було. 

Самого Зірвиголову втілює Чарлі Кокс.

Раніше Marvel планував випустити серіал «Каратель», але поки проект стояв на місці. Можливо, після того, як був знайдений сам Каратель, робота над ним триватиме.

У минулому Френк Касл вже не раз з'являвся на екрані: у фільмі «Каратель» 2004 року, який є найвідомішою екранізацією історії антигероя, його втілив Томас Джейн, а в 1989 цю роль на себе приміряв сам Дольф Лундгрен, але обидва фільму не стали хітами.

В наступному році Бернтал також зіграє в екшені «Аудитор». Зараз він знімається в кримінальному міні-серіалі «Покажи мені героя» з Оскаром Айзеком.

2 сезон «Шибайголови» вийде на Netflix 2016 році.