«Месники: Завершення»: брати Руссо, злий Халк і несподіване камео Карателя

28 квітня 2020,  15:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати-режисери Ентоні та Джо Руссо придумали несподіване, але дуже смішне закулісне камео для Карателя в супергеройському блокбастері «Месники: Завершення».

Минулого вечора один з прихильників фільмів про Месників вирішив задати братам Руссо в Twitter питання про те, в кого потрапила лавка, яку розлючений Халк (Марк Руффало) кинув через все озеро після новини про смерть Наташі (Скарлетт Йоханссон).

І отримав несподівану відповідь:

Френк Касл.

Тобто антигерой з коміксів Marvel, якого ви більше знаєте під ім'ям Каратель (нещодавно у нього навіть був свій серіал від Netflix з Джоном Бернталом в головній ролі, але той тривав лише 2 сезони).

А користувач під ніком VengefulHuman99 вже придумав, як використати цей інцидент з лавкою в майбутньому фільмі про Карателя:

Це був би кумедний початок для історії становлення Карателя. «Мою родину розчавила літаюча лавка. І тепер я не заспокоюся, поки не перетворю всі лавки у світі на попіл».

Як вам такий сюжет? У будь-якому випадку закулісне камео Карателя у фільмі «Месники: Завершення» тепер можна вважати каноном.

13439 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: