Ентоні РуссоAnthony Russo

100%
1
0%
0

Фільмографія

Сіра людина (2022) ... режисер, продюсер (produced by p.g.a.)
Евакуація 2 (2022) ... продюсер
Геркулес (2022) ... продюсер
Все завжди і водночас (2021) ... продюсер (продюсер)
Черрі (2021) ... режисер, продюсер
Евакуація (2020) ... продюсер (продюсер)
Реліквія (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
21 міст (2019) ... продюсер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...