Кріс ГемсвортChris Hemsworth

Кріс Гемсворт / Chris Hemsworth
Повне ім'я: Christopher Hemsworth
Народився 11 серпня 1983; Мельбурн, Вікторія, Австралія
Зріст: 190 см
83%
5
17%
1

Фільмографія Кріса Гемсворта

Месники: Династія Канга (2025) ... актор
Шалений Макс: Фуріоса (2024) ... актор
Тор: Любов і грім (2022) ... Thor, продюсер (исполнительный продюсер)
Спайдергед (2022) ... Steve Abnesti, продюсер
Перехоплювач (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Евакуація 2 (2022) ... Tyler Rake
Що, якби...? (2021) ... Thor
Локі (2021) ... Throg

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Гемсворта. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Гемсворта

Написати коментар...
Написати коментар...