Кріс ГемсвортChris Hemsworth

Кріс Гемсворт / Chris Hemsworth
Повне ім'я: Christopher Hemsworth
Народився 11 серпня 1983; Мельбурн, Вікторія, Австралія
Зріст: 190 см
83%
5
17%
1

Фільмографія Кріса Гемсворта

Месники: Секретні війни (2026) ... Thor
Шалений Макс: Фуріоса (2024) ... актор
Евакуація 2 (2023) ... Tyler Rake, продюсер
Тор: Любов і грім (2022) ... Thor, продюсер (исполнительный продюсер)
Спайдергед (2022) ... Steve Abnesti, продюсер
Перехоплювач (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Що, якби...? (2021) ... Thor

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Гемсворта. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Гемсворта

Написати коментар...
Написати коментар...