Емілі БлантEmily Blunt

Емілі Блант / Emily Blunt
Повне ім'я: Emily Olivia Leah Blunt
Народилася 23 лютого 1983; Лондон, Англія, Велика Британія
Зріст: 171 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Емілі Блант

Оппенгеймер (2023) ... Kitty Oppenheimer
Англійка (2022) ... Cornelia Locke, продюсер (исполнительный продюсер)
Круїз у джунглях (2021) ... Lily Houghton
Тихе місце 2 (2021) ... Evelyn Abbott
Дикий гірський чебрець (2020) ... Rosemary
Девід Блейн: Чарівний шлях (2020) ... Self
The Best of the Kids' Choice Awards (2020) ... Self
Мері Поппінс повертається (2018) ... Mary Poppins
Reading the Quiet: Behind the Scenes of «A Quiet Place» (2018) ... Self

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Емілі Блант. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Емілі Блант

Эдуард Малой

15 вересня 2016, 21:14

Пересматривал на грани будущего несколько раз. Она там сыграла идеально
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...