Новини про фільм (2022)

2 листопада 2023,  14:05 | Новини фільмів

Повідомляється, що на свій новий супергеройський блокбастер «Марвели» компанії Marvel Studios та Disney витратили 250 мільйонів доларів. Як гадаєте, це багато чи мало для кінокоміксу MCU?

Читати далі...
1 березня 2023,  20:50 | Новини фільмів

Після своєї другої подорожі до всесвіту Marvel з блокбастером «Тор: Любов і грім» лауреат премії «Оскар» Тайка Вайтіті представить нову драматичну історію «Наступний гол – переможний», головну роль в якій зіграє зірка супергеройської франшизи «Люди Ікс» Майкл Фассбендер.

Читати далі...
3 січня 2023,  22:55 | Бокс-офіс

Минулий рік виявився досить успішним для кінострічок, а результати бокс-офісу показали, що кіноіндустрія поступово оговтується від наслідків світової пандемії. Незадовго до Нового року до клубу мільярдерів приєднався блокбастер «Аватар: Шлях води», який після стрічок «Топ Ґан: Меверік» та «Світ Юрського періоду: Домініон» став третім фільмом-мільярдером 2022 року. Хто ще увійшов у цю двадцятку?

Читати далі...
25 грудня 2022,  07:40 | Новини фільмів

Найпопулярніший у світі сайт про кіно IMDb підводить підсумки року і, проаналізувавши популярність усіх кінострічок, що вийшли у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році, представив десятку найпопулярніших фільмів року, яку очолив «Бетмен». Хто ж іще потрапив у цей рейтинг?

Читати далі...
21 грудня 2022,  05:50 | Бокс-офіс

Довгоочікуване продовження фантастики «Аватар», яке шанувальники чекали з 2009 року, настільки успішно стартувало в прокаті, що одразу потрапило в десятку найприбутковіших фільмів 2022 року. Тож тепер фільм Джеймса Кемерона «Аватар: Шлях води» має всі шанси заробити мільярд (чи навіть більше).

Читати далі...
20 грудня 2022,  21:24 | Новини фільмів

Ексклюзивний кадр супергеройського екшену від Marvel Studios «Вартові Галактики 3», що вийде наступного року, показує довгоочікуване возз'єднання Пітера Квілла та Гамори, проте є один нюанс.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Тор: Любов і грім»
Мелодраматична балада про космічного вікінга та незрівнянну Наталі Портман
5 серпня 2022,  01:40 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Бог грому Тор завдяки харизмі Кріса Гемсворта завжди був улюбленцем публіки, незважаючи на те, що йому рідко щастило із сольними фільмами. Але в 2017 році за нього взявся талановитий новозеландець Тайка Вайтіті, і так на світ з'явився один із найкращих сольників кіновсесвіту Marvel під назвою «Тор: Раґнарок». Потім Тор разом із численними Месниками боровся з Таносом, у війні з яким він втратив свого брата Локі (цього разу він загинув по-справжньому), впав у глибоку депресію, вийшов із глибокої депресії, передав титул короля Нового Асгарда Валькірії та подався шукати пригоди на свій молот разом з Вартовими Галактики… Що ж було далі, про це розповідає вже четвертий сольний екшен бога грому «Тор: Любов і грім».

Читати далі...
2 серпня 2022,  10:09 | Бокс-офіс

Супергеройський екшен від Marvel Studios «Тор: Любов і грім» вже заробив у світовому прокаті понад $660 мільйонів, що ставить його на 6-е місце в рейтингу найуспішніших з фінансової точки зору фільмів 2022 року.

Читати далі...
22 липня 2022,  14:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу в кінотеатри супергеройського екшену «Тор: Любов і грім», де Кріс Гемсворт повертається в образі бога грому Тора, ми вирішили згадати п'ятірку найцікавіших фільмів з його участю, які вражають не менше, аніж блокбастери від Marvel Studios з їхніми спецефектами.

Читати далі...
20 липня 2022,  14:13 | Новини фільмів

Завтра, 21 липня, в український прокат виходить очікуваний літній блокбастер від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», у якому Наталі Портман отримає суперздібності. Щоб підготуватися до цієї події, представляємо до вашої уваги круту музичну тему її героїні Джейн Фостер.

Читати далі...
16 липня 2022,  21:22 | Новини фільмів

Приготуйте носовички, адже вони точно знадобляться для перегляду нового трейлера супергеройського фільму «Тор: Любов і грім», який згадує найдраматичніші моменти з життя Тора та минулих блокбастерів Marvel за його участю, перераховуючи смерті всіх його близьких.

Читати далі...
12 липня 2022,  17:38 | Новини фільмів

Режисер нового супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Тор: Любов і грім» Тайка Вайтіті вирішив скласти для четвертої сольної пригоди Тора такий крутий саундтрек, якому позаздрять навіть герої «Вартових Галактики»!

Читати далі...
5 липня 2022,  23:24 | Новини фільмів

Кінокомпанія Marvel Studios представила в мережі новий розширений трейлер супергеройського екшену «Тор: Любов і грім», де Кріс Гемсворт повертається в ролі легендарного бога грому Тора, одного з оригінальних Месників.

Читати далі...
2 липня 2022,  16:25 | Новини фільмів

Представляємо локалізований постер супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», створений IMAX, за участю героїв Кріса Гемсворта, Наталі Портман та Тесси Томпсон і лиходія Крістіана Бейла.

Читати далі...
29 червня 2022,  15:45 | Новини фільмів

Після світової прем'єри нового супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», що відбулася у Лос-Анджелесі 23 червня, виконавець головної ролі Кріс Гемсворт вирушив на свою батьківщину, в Австралію, де представив кіно разом із режисером Тайкою Вайтіті. І взяв на прем'єру свою родину.

Читати далі...