«Тор: Любов і грім»: ексклюзивний постер нової пригоди Тора від IMAX

2 липня 2022,  16:25 | Новини фільмів

Представляємо локалізований постер супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», створений IMAX, за участю героїв Кріса Гемсворта, Наталі Портман та Тесси Томпсон і лиходія Крістіана Бейла.

У новому фільмі «Тор: Любов і грім» від Marvel Studios Бог грому (Кріс Гемсворт) вирушає на пошуки внутрішнього спокою. Проте галактичний убивця Ґорр (Крістіан Бейл), знаний як Убивця богів, прагне знищити усіх небожителів та перериває вихід Тора на пенсію. Щоб подолати загрозу, Бог грому звертається по допомогу до короля Валькірії (Тесса Томпсон), Корґа (Тайка Вайтіті) та своєї колишньої дівчини Джейн Фостер (Наталі Портман). Остання, на подив Тора, тепер володіє його магічним молотом Мйольніром так само, як і Могутній Тор. Разом вони вирушають у незабутню космічну пригоду, щоб розкрити таємницю помсти Убивці богів і зупинити його, поки не стало надто пізно.

Також у подіях фільму візьме участь могутній бог Зевс (Рассел Кроу), чиє знайомство з Тором ви можете побачити в офіційному трейлері.

Режисером кінокоміксу «Тор: Любов і грім», що буде четвертим сольником про пригоди Тора, виступає Тайка Вайтіті, який зняв «Тор: Рагнарок».

В український прокат новий фільм від Marvel Studios вийде 21 липня, і кінотеатри IMAX вже відкрили продаж квитків на перші сеанси очікуваного літнього блокбастера, який буде однією з головних кіноподій цього року.

Купуйте квитки на «Тор: Любов і грім» на нашому сайті, підтримуйте українську економіку та свій бойовий дух у ці складні часи. Все буде Україна!

1231 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: