Бредлі КуперBradley Cooper

Бредлі Купер / Bradley Cooper
Народився 5 січня 1975; Філадельфія, Пенсільванія, США
Зріст: 185 см
83%
5
17%
1

Фільмографія Бредлі Купера

Вартові Галактики 3 (2023) ... Rocket
Вартові Галактики: Святковий спецвипуск (2022) ... Rocket
Я є Ґрут (2022) ... Rocket
Тор: Любов і грім (2022) ... Rocket
Алея жаху (2021) ... Stanton Carlisle, продюсер (продюсер)
Локрична піца (2021) ... Jon Peters
Джокер (2019) ... продюсер
Месники: Завершення (2019) ... Rocket
Наркокур'єр (2018) ... Agent Colin Bates

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Бредлі Купера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Бредлі Купера

Написати коментар...
Написати коментар...