Розкрито список усіх пісень із саундтреку фільму «Тор: Любов і грім» від Marvel

12 липня 2022,  17:38 | Новини фільмів

Режисер нового супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Тор: Любов і грім» Тайка Вайтіті вирішив скласти для четвертої сольної пригоди Тора такий крутий саундтрек, якому позаздрять навіть герої «Вартових Галактики»!

Отже, разом із композиціями Майкла Джаккіно, який пише інструментальну музику, у кінокоміксі «Тор: Любов і грім» прозвучать наступні хіти:

  1. «ONLY TIME» - Enya
  2. «WELCOME TO THE JUNGLE» - Guns N’ Roses
  3. «PARADISE CITY» - Guns N’ Roses
  4. «OUR LAST SUMMER» - ABBA
  5. «FAMILY AFFAIR» - Mary J. Blige
  6. «SWEET CHILD O’ MINE» - Guns N’ Roses
  7. «GOODIES» - Ciara
  8. «HEY NINNY-NONNY» - Taika Waititi
  9. «NOVEMBER RAIN» - Guns N’ Roses
  10. «RAINBOW IN THE DARK» - Dio

Тайка є великим шанувальником знаменитого рок-гурту Guns N’ Roses, тому в екшені «Тор: Любов і грім» прозвучать аж чотири їхні пісні. І так, якщо ви уважно переглянули список пісень, то, напевно, помітили, що одну з них виконає сам Тайка. Тільки зробить він це в образі Корга, найкращого друга Тора.

У новій пригоді Тора знялися Кріс Гемсворт, Наталі Портман, Крістіан Бейл, Рассел Кроу, Тесса Томпсон, Джеймі Александер і Вартові Галактики.

Ви вже можете купити квитки на фільм «Тор: Любов і грім», який вийде в український прокат вже наступного тижня, 21 липня, на нашому сайті. Під час походу в кінотеатр не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, бережіть себе та своїх близьких. Все буде Україна!

2245 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: