Тесса ТомпсонTessa Thompson

Тесса Томпсон / Tessa Thompson
Народилася 3 жовтня 1983; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 162 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Тесси Томпсон

Крід III: Спадок Роккі Бальбоа (2023) ... Bianca
Тор: Любов і грім (2022) ... King Valkyrie
Balestra (2021) ... актриса
Поміжжя (2021) ... Irene, продюсер (исполнительный продюсер)
James and the Giant Peach with Taika and Friends (2020) ... Aunt Sponge
The Left Right Game (2020) ... Alice, продюсер (продюсер)
Кохання Сільві (2020) ... Sylvie, продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тесси Томпсон. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тесси Томпсон

Написати коментар...
Написати коментар...