Джонатан МейджерсJonathan Majors

Джонатан Мейджерс / Jonathan Majors
Повне ім'я: Jonathan Michael Majors
Народився 7 вересня 1989; Каліфорнія, США
100%
1
0%
0

Фільмографія Джонатана Мейджерса

Месники: Секретні війни (2026) ... Kang The Conquerer
Месники: Династія Канга (2025) ... Kang
Крід III: Спадок Роккі Бальбоа (2023) ... Damian Anderson
Людина-мураха та Оса: Квантоманія (2023) ... Kang The Conqueror
Вищий пілотаж (2022) ... Jesse Brown
Тим болючіше падати (2021) ... Nat Love
Локі (2021) ... He Who Remains
Країна Лавкрафта (2020) ... Atticus Freeman
П'ятеро однієї крові (2020) ... David
Країна джунглів (2019) ... Pepper
Відео з участю Джонатана Мейджерса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джонатана Мейджерса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джонатана Мейджерса

Написати коментар...
Написати коментар...